Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Με νίκη κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης ο "Άγιαξ"

Σήμερα στο στάδιο "Ζωσιμάδες" ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα. Ώρα 16:30 μετάδοση OTE sport 2.



Τη νίκη και μόνο αυτή θα επιδιώξει ο ΠΑΣ στη σημερινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα που θα γίνει στις 16:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι OTE sport2.

Εκτιμάται ότι με νίκη σήμερα ο ΠΑΣ βάζει βάσεις πρόκρισης γιατί στα Γιάννινα θα υποδεχτεί και τον υποδεέστερο αγωνιστικά Απόλλωνα Καλαμαριάς, οπότε με νίκη και επί των Ποντίνων, περνά 100% στην επόμενη φάση (3η) ανεξαρτήτου αποτελέσματος που θα φέρει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αφού από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες στην βαθμολογία ομάδες.


Έτσι ο «Άγιαξ» αφήνει για σήμερα στην άκρη τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς τον περιμένει το δύσκολο ματς της Κυριακής στη Βέροια και θα τα δώσει όλα για νίκη κόντρα στην Κέρκυρα.

Στην αποστολή πήρε σχεδόν όλους τους παίκτες και άφησε απέξω τον τραυματία Κοροβέση και τους Βελλίδη, Λίλα, Τζημόπουλο για να ξεκουραστούν. Εκτός έμειναν και οι νεαροί Νάκος και Ιωάννου. Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Ισπανός αριστερός μπακ Ναδάλες. 

Στους αγώνες κυπέλλου όπως αναφέρει η προκήρυξη (άρθρο 9) θα πρέπει οι ομάδες να έχουν δύο παίκτες δηλωμένους στο φύλλο αγώνος ηλικίας κάτω των 21 ετών γεννηθέντες από 1-1-1994 και εντεύθεν.

Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ο Ανδρέας Καραλιόλιος (Γρεβενών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Δούρος Κορινθίας.

Οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου


16:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα (ΟΤΕ sport2)

16:30 Παναιτωλικός – Χανιά (ΟΤΕ sport4)
19:00 Καλαμαριά – ΠΑΟΚ (ΟΤΕ sport2)