Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μπήκε δυναμικά στο διαδίκτυο ο Α. Ο. Ανατολής

Η νέα ιστοσελίδα του Α. Ο. Ανατολής που αποτελεί μια πρωτοποριακή κίνηση για τα τοπικά δεδομένα 


Μια καλή προσπάθεια ξεκίνησε ο Α. Ο. Ανατολής με την λειτουργία δικής του ιστοσελίδας (www.aoanatolis.gr), όπου πέρα από τα δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις της καθημερινότητας, θα υπάρχουν και ειδικές ενότητες με την ιστορία, το ρόστερ και ότι άλλο ενδιαφέρον στοιχείο υπάρχει για την ιστορική πορεία του.
Η ιστοσελίδα είναι ακόμα στο ξεκίνημά της. Απ’ ότι λέγεται, ασχολείται μια ολόκληρη ομάδα εργασίας με την υπόθεση αυτή για να πετύχει απόλυτα το εγχείρημα. Επαναλαμβάνουμε ότι δίνεται βαρύτητα στο ιστορικό κομμάτι, γιατί ο Α. Ο. Ανατολής είναι ένα ιστορικό σωματείο που εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο την πονεμένη γενιά των Προσφύγων που εγκαταστάθηκαν εκεί, θυμίζοντας και τις χαμένες πατρίδες. Παράλληλα στην ιστοσελίδα, θα μπορούν να διαφημίζονται χορηγοί και άλλοι διαφημιζόμενοι. Με λίγα λόγια στην Ανατολή θέλουν μια ιστοσελίδα αντάξια με την ιστορία και το όνομα της ομάδας.

Είναι δε παρήγορο το γεγονός, ότι εκτός από την ΕΠΣΗΠ που έχει μια πρωτοπόρα ιστοσελίδα, πολλά σωματεία της περιοχής προσπαθούν να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο, είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, είτε μέσω δικών τους ιστοσελίδων και Blog. Η προβολή είναι επένδυση αλλά παράλληλα θα μπορούν και τα σωματεία να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους αλλά και όσους διαφημίζονται στα γήπεδα και δίνουν χορηγίες.