Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αμφίβολοι Καλί και Μπεν στη "Βασίλισσα"

Ο Καλί (φωτο) και ο Μπεν είναι τα μοναδικά ερωτηματικά στη Βέροια ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ


Πίσω τους αφήνουν άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» την εύκολη νίκη στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο δύσκολο εντός έδρας ματς της Κυριακής (28/09) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Ένα ματς που αναμένεται να διεξαχθεί μπροστά σε πολύ κόσμο, αφού εκτός των φίλων της "Βασίλισσας" που είναι σίγουρα πως θα δώσουν δυναμικό παρών, αρκετοί θα είναι και οι φίλαθλοι από τα Ιωάννινα που θα ακολουθήσουν την ομάδα τους στην πρωτευουσα της Ημαθίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα Πέμπτη (25/09) με προπόνηση που έγινε στο Ταγαροχώρι, όπου οι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στην Ερμιονίδα έκαναν χαλάρωμα.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με εξαίρεση τους Σιρίλ Καλί και Χοκίν Εσπάρθα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς ο πρώτος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε με αποτέλεσμα η συμμετοχή του απέναντι στον ΠΑΣ να είναι αμφίβολη, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε πριν λίγες μέρες από την Ισπανία και σιγά σιγά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Μπεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και στην αυριανή προπόνηση θα φανεί αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Τέλος, κανονικά γυμνάστηκε ο Βούκιτς και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης.


ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr