Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Βεργέτης: Θα γίνουν αλλαγές στο ματς με τον ΠΑΣ

Η συνέντευξη Τύπου του Στάϊκου Βεργέτη (φωτο arcadiasports.gr)


Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα από τις ελληνικές που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης καθώς κέρδισε 2-0 στην Τρίπολη την δυνατή Μακάμπι Τελ Αβίβ και την άλλη Πέμπτη θα πάει με αποφασιστικότητα στο επαναληπτικό παιχνίδι να πάρει την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 4-1 κάποια Μίντιλαντ και ο ΠΑΟΚ έχασε 1-0 από κάποια Ζιπρού.

Ο προπονητής του Αστέρα Στάϊκος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου ανήγγειλε ότι στην ομάδα του θα υπάρξουν αλλαγές για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το arcadiasports.gr

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρα Στάϊκος Βεργέτης εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά -όπως ήταν φυσικό- δεν θέλησε να κάνει λόγο για πρόκριση από τώρα. Ο Αρκάς τεχνικός τόνισε ότι η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το ματς...
"Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη με τεράστια προσπάθεια των παικτών μας. Πήραμε ένα σκορ που μας δίνει αβαντάζ αλλά όχι την πρόκριση γιατί η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό βγήκε το αρχικό πλάνο. Είχαμε αμυντική συνοχή και την οργάνωση που ζητήσαμε. Καταφέραμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Όταν μπαίνει ένα γκολ, αλλάζουν οι ισορροπίες και σκέφτεσαι τι κάνω τώρα; Συνεχίζω όπως πρώτα; Δεν είναι κάποια στιγμή ξεχωριστή.

Ήθελα να δυναμώσω την δεξιά πλευρά, μετά την είσοδο του Μπεν Χάιμ. Για τον λόγο αυτό ο Λούι πήγε δεξιά και ο Ζησόπουλος ανέβηκε στα χαφ".

Για τη Μακάμπι...
"Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Ζάχαβι δημιούργησε πολλά προβλήματα. Κινούνταν στην πλάτη της άμυνας. Τα χαφ δεν γύριζαν να μαρκάρουν. Μας δημιούργησαν σύγχυση στην άμυνα."

Για τη ρεβάνς...
"Η ομάδα στο επόμενο ματς, είναι υποχρεωμένη να έχει αμυντική οργάνωση, να είναι κοντά οι παίκτες στις γραμμές και όταν παίρνεις την μπάλα να επιτίθεσαι. Πρώτο μέλημα της ομάδας είναι η αμυντική συνοχή. Πάνω  σε αυτό αποκλείσαμε την Μάιντς και πάνω σε αυτό θα βασιστούμε.
Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για την τακτική του ματς, γιατί όταν τελείωσε το ματς πρώτα είδα την Μακάμπι και μετά τον Αστέρα. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω την τακτική για την ρεβάνς."

Για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ...

"Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις το μυαλό σου και να πας έτοιμος στην πρεμιέρα. Μεσολαβεί και το ταξίδι. Υπάρχουν παράγοντες που δυσκολεύουν την συγκέντρωση. Οι παίκτες είναι βέβαια συνεσταλμένοι και αρκετά ώριμοι κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φρεσκάρουμε την ομάδα και να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται.