Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Θ. Τζημόπουλος: Μπαίνουμε δυνατά στο πρωτάθλημα

Θέμης Τζημόπουλος και Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

Ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θέμης Τζημόπουλος, μίλησε κι εκείνος στη σημερινή συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα φέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμέτωπο με τον Αστέρα Τρίπολης.


Επίσης μίλησε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αλ. Καρύτσας, σχετικά με την πορεία πώλησης των διαρκείας της ομάδας.

Θέμης Τζημόπουλος
«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τους 2 τελευταίους μήνες για να αντεπεξέλθουμε καλά στο πρωτάθλημα που έρχεται. Την Κυριακή έχουμε το πρώτο επίσημο ματς, η ομάδα θα είναι έτοιμη  να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και πιστεύω ότι θα φέρουμε την ομάδα σε μία κατάσταση που να υπάρχει σταθερότητα και ο κόσμος να έχει απαιτήσεις απ' αυτήν, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να πετύχουμε αυτό που είχαμε καταφέρει πρόπερσι, όπου κάναμε μια πολύ καλή πορεία με την οποία η ομάδα έφτασε σε πολύ υψηλές θέσεις».
Για το πόσο αισθάνονται οι παίκτες ότι η χρονιά θα είναι καλύτερη από άποψη φυσικής κατάστασης: «Έχουμε πάρει πολύ ενέργεια, τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη, δεν θέλω να συγκρίνω τις χρονιές, είναι διαφορετική η μία από την άλλη. Αυτή η χρονιά θα είναι μια καινούργια αρχή, θα παλέψουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις».
Για το αν άλλαξε κάτι μέσα στα αποδυτήρια: «Τα καλά αποδυτήρια είναι το βασικό συστατικό που η ομάδα πάει καλά τα τελευταία χρόνια. Τα παιδιά όλα είναι καλοί χαρακτήρες. Είμαστε όλοι αγαπημένοι, δημιουργείται ομοιογένεια. Είμαστε 3 χρόνια ίδιος κορμός. Δεν χτίζεται αυτό από τη μια μέρα στην άλλη, το καταφέραμε στην ομάδα και με βασικό συστατικό αυτό από εκεί ξεκινάνε όλα και ακολουθεί η προσπάθεια του καθενός. Θεωρώ ότι με μεγάλη προσπάθεια θα κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Αλέκος Καρύτσας: Πουλήθηκαν 900 δισρκείας
Σχετικά με την κίνηση των διαρκείας και τα χορηγικά πακέτα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αλέκος Καρύτσας, δήλωσε: «Τα διαρκείας είναι περίπου 900 αυτή τη στιγμή. Από χθες έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα και νομίζω ότι θα περάσουμε τα περσινά επίπεδα. Ο κόσμος δείχνει ένα ενδιαφέρον, ειδικά τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω ότι και τα χορηγικά θα παρουσιάσουν κινητικότητα, γιατί είναι μια καλή ευκαιρία και για τις επιχειρήσεις να προβληθούν μέσω του εταιρικού εισιτηρίου. Φέτος καθιερώνουμε και το παιδικό εισιτήριο που θα είναι 7 και 5 ευρώ και συμφέρει αρκετά και το παιδικό διαρκείας. Έγιναν προτάσεις και σε γιαννιώτικες επιχειρήσεις να μπουν στη φανέλα, περιμένουμε απαντήσεις τις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε όσους πρόσφεραν βοήθεια στην ομάδα, έστω και με μια πινακίδα».

Τέλος αναφέρθηκε ότι η παρουσίαση της νέας φανέλας θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο AAR, μετά τα ΙΚΕΑ.