Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

"Μάγκες κάντε το όπως πέρσι" λέει ο κόσμος

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Σταύρος Τσουκαλάς (που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα) στην περσινή πρεμιέρα με Αστέρα.


Πέρσι η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ έγινε στις 18 Αυγούστου (σαν σήμερα δηλαδή) και ο ΠΑΣ με ηγέτη τον Σταύρο Τσουκαλά πήρε ισοπαλία 3-3 μέσα στην Τρίπολη από τον πολυδιαφημισμένο Αστέρα. Ήταν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που πήρε εκεί.
Ο Σταύρος Τσουκαλάς άνοιξε πρώτος το σκορ με χτύπημα πέναλτι ενώ καταπληκτική ήταν και η πάσα που έδωσε στον Τσάβεζ για να σημειώσει το 2ο γκολ. Πολύ καλό ήταν και το 3ο γκολ του ΠΑΣ με φοβερό συρτό σουτ του Βίλα. Το δε σουτ του Τσάβεζ πήρε το βραβείο «Best goal» της 1ης αγωνιστικής αφού ήταν καταπληκτικό το πλασάρισμα με πινελιές από την Αργεντινή. Αυτό το γκολ του Τσάβεζ συγκέντρωσε ποσοστό 79,43% των ψήφων, έναντι 12,80% του τέρματος του Χοσέ Μαρία Κάσες του Πανθρακικού στο ματς με τον Λεβαδειακό και 7,77% του τέρματος του Δημήτρη Παπαδόπουλου του Ατρόμητου στο ματς με τον Εργοτέλη στο Περιστέρι. Το βραβείο επέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Πέρσι η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Φέτος στα Γιάννινα η νίκη θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια η επιθυμία του κόσμου είναι: «Μάγκες κάντε το όπως πέρσι, αλλά με νίκη στους Ζωσιμάδες….»

Τι γράψαμε στο gianninasports.gr

Για το περσινό ματς της πρεμιέρας γράψαμε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Στα πολύ θετικά της ομάδας είναι ο βαθμός ευστοχίας, αφού παρότι η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στον Αστέρα, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε κατά μεγάλο βαθμό τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τις μετέτρεψε σε γκολ. Σε πολύ όμορφα γκολ αφού τόσο το πέναλτι του Τσουκαλά ήταν αριστοτεχνικό πλασσάροντας τον γκολκίπερ, όσο και τα γκολ του Τσάβεζ και του Βίλα ήταν καταπληκτικά. Ο Τσάβεζ θύμισε….Μαραντόνα έτσι όπως χάιδεψε τη μπάλα για να την περάσει πάνω από τον γκολκίπερ και ο Βίλα την πέρασε από την τρύπα της βελόνας για να τη στείλει στα δίχτυα.

Όσον αφορά τη μορφή του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ είχε την ουσία καθώς ήταν εύστοχος στις λίγες τελικές προσπάθειες που έκανε, αλλά ο Αστέρας ήταν πιεστικός και στα δύο ημίχρονα, ειδικά στα τελευταία 20λεπτά των ημιχρόνων. Φιλότιμα έπαιξαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ, με την κλασική διάταξη 4-2-3-1 με Βελλίδη γκολκίπερ, Ντάσιο δεξιό αμυντικό, Μιχαήλ αριστερό, στόπερ Κολοβέτσιο, Μπέριο. Αμυντικά χαφ Λίλα, Τσουκαλά, κεντρικό αφ τον Βίλα, δεξί χαφ τον Τσάβεζ, αριστερό τον Κοροβέση και προωθημένο κυνηγό τον Ίλιτς. Ο Σάββας Παντελίδης ανακάτεψε την τράπουλα πολλές φορές άλλαξε θέσεις σε Κοροβέση, Τζάβεζ και μερικές φορές ανέβασε πιο ψηλά τον Τσουκαλά που ήταν σε μεγάλη μέρα και δίκαια περνά στην πρώτη θέση των διακριθέντων».


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ 3-3


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΤΣΑΒΕΖ