Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Περιμένουν επιστροφή Τσουκαλά για να δέσει η ομάδα

Η επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά θα δέσει σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή του ΠΑΣ για το δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.


Ρεπό έχουν σήμερα Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΣ για να πάρουν κάποιες βαθιές ανάσες ξεκούρασης αφού από αύριο Τετάρτη αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις και η προετοιμασία θα μπει πλέον στην τελική ευθεία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Σταύρος Τσουκαλάς για να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση. Είναι πολυτιμότατη μονάδα για τον ΠΑΣ και πέρσι στην πρεμιέρα που έγινε στην Τρίπολη ήταν ο ηγέτης και ο κορυφαίος του αγώνα. Πολλοί προπονητές της σούπερ λίγκα εκτιμούν ότι οι Τσουκαλάς, Λίλα είναι από τα καλύτερα αμυντικά χαφ στην Ελλάδα. Καλύτερα πάει και ο Μανιάς, που σήμερα, παρότι όλοι οι υπόλοιποι είχαν ρεπό, αυτός προπονήθηκε κανονικά για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να τεθεί πολύ σύντομα στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Όσον αφορά τα μεταγραφικά η περίπτωση Σκρέτα δεν απασχολεί πλέον τον ΠΑΣ και δεν προτίθεται να κλείσει θέση άνω των 24 ετών για να τον δώσει δανεικό και οι αναζητήσεις στρέφονται σε άλλα επίπεδα.