Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Συνέχεια μεταγραφών στο βόλει από τον Γ.Α.Σ

Συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι στο βόλει από τον Γ.Α.Σ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.)


Ενισχύονται και άλλο τα αγωνιστικά τμήματα ανδρών και γυναικών του ΓΑΣ. ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ ΔΑΦΝΗ - ΤΖΑΛΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΜΕΛΙΝΑ ΧΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ - ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ έρχονται να ενισχύσουν το γυναικείο τμήμα ενώ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΓΟΣ και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ αποφάσισαν τελικά να δώσουν το παρόν τους στο ανδρικό τμήμα.
Συγκεκριμένα ο Γ.Α.Σ(ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.) απέκτησε:


Από την ομάδα της ΦΕΙ την αθλήτρια ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ ΔΑΦΝΗ η οποία μετά από αποχή δύο ετών επανέρχεται πιο δυνατή για να δώσει και αυτή με το δικό της τρόπο τη βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα μας τη φετινή χρονιά. «Είμαι έτοιμη να δώσω το καλύτερό μου εαυτό και να ασχοληθώ και πάλι με το βόλεϊ που αγαπώ πάρα πολύ. Γνωρίζω πολλές αθλήτριες που έχουν έρθει στην καινούργια μου ομάδα και πιστεύω ότι όλες μας θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό ώστε να ικανοποιήσουμε τόσο τους δικούς μας στόχους όσο και της νέας Διοίκησης».


Από την ομάδα του ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ την αθλήτρια ΤΖΑΛΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(κόρη του Σάκη Τζαλαλή), η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είναι μια ταλαντούχα αθλήτρια και θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας στη θέση της διαγωνίου που αγωνίζεται. Προτίμησε να αγωνιστεί στον ΓΑΣ και στο περιφερειακό πρωτάθλημα από την Α2 Εθνική και αυτό τιμά ιδιαίτερα τον σύλλογό μας. «Ευχαριστώ πολύ το σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουμε μαζί να επιτύχουμε τους στόχους μας».


H ΜΕΛΙΝΑ ΧΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ μαζί με τις αδερφές ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΣΤΕΦΑΝΙΑ και ΣΩΤΗΡΙΑ) άφησαν την ομάδα του ΑΓΣΙ και προτίμησαν τον ΓΑΣ. «Είμαστε έτοιμες να δουλέψουμε όλες μαζί με τη καθοδήγηση του προπονητή μας και να πετύχουμε τους στόχους που η διοίκηση θα μας θέσει. Ελπίζουμε να έχουμε ένα σύνολο πολύ δυνατό και με καλή χημεία. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γκρίνιες».

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΓΟΣ μετά από χρόνια παραμονής του στη ΦΕΙ παίρνει την απόφαση να βοηθήσει το ανδρικό τμήμα του ΓΑΣ από τη θέση του πασαδόρου όπου και αγωνίζεται. Είναι μια σημαντική επίσης μεταγραφή για την ομάδα μας και σίγουρα καλύπτεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια από τις πιο κύριες θέσεις. «Δυσκολεύτηκα πολύ να αποφασίσω αλλά παρότι είχα και άλλες προτάσεις διάλεξα τελικά τον ΓΑΣ με τη πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.»


Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ παίκτης και αυτός της ΦΕΙ δόθηκε δανεικός στην ομάδας και αποτελεί και αυτός μια πάρα πολύ καλή κίνηση. «Γνωρίζω που ήρθα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους όποιους στόχους θέσει η Διοίκηση την οποία και ευχαριστώ για τη πρότασή της. Υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους».


Η ομάδα μας μέχρι αργά το βράδυ θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές τις οποίες και θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ενώ τη προσεχή εβδομάδα θα ανακοινώσει επίσης το πρώτο ραντεβού για τη συγκέντρωση όλων των τμημάτων μέσω του διαδικτύου και των ΜΜΕ.



Το παραπάνω κείμενο είναι δελτίο Τύπου του ΓΑΣ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.)