Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Κλίμα ενότητας στην εκδήλωση του ΠΑΣ

Οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ Γιαννιώτης, Μανιάς, Ηλιάδης, Σαπαλίδης στη σημερινή εκδήλωση 


Έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο AAR HOTEL & SPA» η παρουσίαση των νέων παικτών του ΠΑΣ όπως των χορηγών και των μοντέλων της φανέλας που θα φοράνε οι παίκτες στη νέα σαιζόν αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας σε συνεργασία με την υπεύθυνη μάρκετιγκ Μαίρη Πεζοδρόμου και τον υπεύθυνο της μπουτίκ Γιώργο Μπάλα.

Πριν κληθούν οι νέοι παίκτες Μιχάλης Μανιάς, Ανδρέας Γιαννιώτης, Σταμάτης Σαπαλίδης και Αντώνης Ηλιάδης να πάρουν τις φανέλες τους, χαιρετισμό απηύθυναν ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ιωάννου που ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και ο συντονιστής από τεχνικής πλευράς των ομάδων νέων Γιώργος Γεωργουλόπουλος (βοηθός του Γιάννη Πετράκη).

Παίκτες και τεχνική ηγεσία έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες άπαντες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με το τεχνικό τημ, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο και τον υπεύθυνο ασφαλείας Φόντα Βρόσγο όπως και ο Κώστας Νάτσης από την συνεργαζόμενη ακαδημία Ελπίδες Ιωαννίνων. Επίσης παρέστησαν εκ μέρος της ΕΠΣΗΠ ο Λάζαρος Κιτσάκης και οι επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Λευτέρης Ντούσκος, Γιάννης Δεβελέγκας, ο προπονητής της ομάδας νέων Κ-20 Γιάννης Τάτσης, ο προπονητής της ομάδας Κ-17 Χρήστος Αγγέλης. Ανακοινώθηκε ότι στη νέα σαιζόν θα λειτουργήσει και η ομάδα νέων Κ-15 με προπονητή τον παλιό ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονόμου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αλέκος Καρύτσας παρουσιάζει την εκδήλωση.

Οι αρχηγοί της ομάδος επέδωσαν και τις φανέλες στους νέους παίκτες. Στον Μιχάλη Μανιά η φανέλα δόθηκε από τον Γιώργο Ντάσιο, στον Ανδρέα Γιαννιώτη από τον Αλέξη Μιχαήλ, στον Σταμάτη Σαπαλίδη από τον Θέμη Τζημόπουλο και στον Αντώνη Ηλιάδη από τον Άντι Λίλα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ» εξέφρασαν τη χαρά τους που είναι στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ, τόνισαν ότι διαισθάνονται την ευθύνη και το βάρος αυτής της τιμημένης φανέλας, υποσχόμενοι ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουν τα καλύτερα στην ομάδα.

Μια καλή και δημιουργική χρονιά ευχήθηκαν οι τέσσερις αρχηγοί του ΠΑΣ Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Λίλα στο χαιρετισμό που απηύθυναν, τονίζοντας επίσης ότι θα πρέπει να γίνει σαν ομάδα μια συντονισμένη προσπάθεια απ’ όλους που θα φέρει τους ανάλογους καρπούς. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Οι τρεις φανέλες στη σειρά είναι για τους τερματοφύλακες και οι άλλες δύο είναι αυτές που θα φοράνε οι παίκτες. Η φανέλα στο άκρο δεξιά θυμίζει τη φανέλα της εποχής του "Άγιαξ της Ηπείρου.
Ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ Γιώργος Ιωάννου.












Ο βοηθός του Πετράκη και τεχνικός συντονιστής των υποδομών Γιώργος Γεωργουλόπουλος











Αριστερά ο Μιχάλης Μανιάς παραλαμβάνει τη φανέλα (32) από τον Γιώργο Ντάσιο












Ο γκολκίπερ Ανδρέας Γιαννιώτης αριστερά παίρνει τη φανέλα από τον Αλέξη Μιχαήλ












Ο Σταμάτης Σαπαλίδης αριστερά παίρνει τη φανέλα από τον Θέμη Τζημόπουλο












Δεξιά ο Άντι Λίλα παραδίδει τη φανέλα στον Αντώνη Ηλιάδη












Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ παρακολουθούν την εκδήλωση












Άλλο ένα στιγμιότυπο με τους παίκτες του ΠΑΣ δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου που έγινε η εκδήλωση











Οι γενικοί αρχηγοί της Κ-20 Λευτέρης Ντούσκος, της Κ-17 Γιάννης Δεβελέγκας, ο Μιχάλης Ντούσκος και δεξιά ο Κώστας Νάτσης.