Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τρεις καλές μεταγραφές η ομάδα "ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ."

Τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ "ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ." που δραστηριοποιείται από φέτος στα Γιάννινα. 


Από την ομάδα βόλεϊ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.» λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου και αναφέρεται στη δραστηριότητα της ομάδας. Αναλυτικότερα το ρεπορτάζ….

Οι μεταγραφές δε ξεκίνησαν μόνο στο γυναικείο τμήμα αλλά και στο ανδρικό. Αθλητές από όλες τις ομάδες αρχίζουν να ενσωματώνονται  στο σύλλογό μας και ήδη οι πρώτες μεταγραφές είναι πραγματικότητα. Άλλωστε ο σύλλογός μας έχει δηλώσει συμμετοχή και στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΔΕ την αγωνιστική περίοδο 2014-15.
Ο λόγος για τους έμπειρους αθλητές Αποστόλου Ιωάννη , Σαντζαρίδη Χρήστο και Λάμπρου Λάζαρο που άφησαν τους ΑΓΣΙ -  ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και ΦΕΙ για να φορέσουν τη φανέλα του ΓΑΣ. Χαρούμενοι για τη μεταγραφή τους οι παραπάνω αθλητές δήλωσαν:

«Είμαστε πλέον ενωμένοι και πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά για να μπορέσουμε να φτιάξουμε και πάλι ένα δυνατό σύνολο με αθλητές από όλους τους συλλόγους και να φέρουμε το ανδρικό βόλεϊ στη θέση που του αξίζει χωρίς κόντρες, διαμάχες και συμφεροντολογίες. Θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε το παλιό με το καινούργιο και να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο που να ανήκει σε όλα τα Γιάννενα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη στήριξη της Διοίκησης θα καταφέρουμε πολλά. Η μεγαλύτερη όμως ευθύνη ανήκει σε εμάς τους ίδιους. Ο νεοσύστατος σύλλογός μας γνωρίζουμε ότι αυτό τον καιρό ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα που έχουν σχέση με δομές και οργάνωση και το μόνο που πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και καλά πορεία στον ΓΑΣ».