Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τι λένε στην ΑΕΚ για τον Κοροβέση

Μετά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο άνοιξε η όρεξη της ΑΕΚ πάλι για τον Νίκο Κοροβέση του ΠΑΣ







Ήρθαν και πάλι στην επικαιρότητα σενάρια και δημοσιεύματα για κίνηση της ΑΕΚ προκειμένου να αποκτήσει από τον ΠΑΣ το Νίκο Κοροβέση. Επανερχόμενη δηλαδή η Ένωση σε παλιότερο ενδιαφέρον που έδειξε για τον αριστερό μέσο του «Άγιαξ».


Παραθέτουμε σχετικά δημοσιεύματα από την ιστοσελίδα enwsi.gr

Το όνομα του Νίκου Κοροβέση ήταν από τα πρώτα που μπήκαν στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, εδώ και πολλούς μήνες. Εκεί όμως που φαινόταν πως το θέμα έχει ατονήσει, όπως αποκάλυψε το enwsi.gr, οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν δυναμικά στην προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ από τον ΠΑΣ. Οι λόγοι που η ΑΕΚ επιμένει στη μεταγραφή του Κοροβέση είναι πολλοί.

Ο πρώτος, είναι ο προφανής. Ο Κοροβέσης έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν, σε μια θέση (αριστερό εξτρέμ) που η ΑΕΚ ψάχνεται για ενίσχυση. Ο δεύτερος λόγος, είναι πως τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 23χρονου, ταιριάζουν με την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Ένας παίκτης γρήγορος, με ποδοσφαιρικό θράσος και δυναμισμό στο παιχνίδι του. Όσο για τον τρίτο λόγο, αυτός έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Κοροβέσης μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ. Το έχει κάνει στον Απόλλωνα με μεγάλη επιτυχία. Ίσως μάλιστα, αυτός ο τρίτος λόγος, να είναι το κλειδί για την επιμονή της ΑΕΚ.