Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Θρίαμβος Σερβιανών: Είμαστε ηθικά πρωταθλητές!

Ο Θρίαμβος Σερβιανών έχασε χτες τη μάχη του τίτλου πάνω στο νήμα με την ισοπαλία 2-2 που έφερε κόντρα στον Α. Ο. Βελισσαρίου με συνέπεια να κατακτήσει τον τίτλο ο Α. Ο. Ανατολής. Παρόλα αυτά, η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Θρίαμβο Σερβιανών που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του σωματείου αυτού με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους για τη φετινή προσπάθεια και χαρακτηρίζει πετυχημένη τη φετινή χρονιά, ευχόμενη στην Ανατολή καλή επιτυχία στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Θρίαμβου Σερβιανών

«Η διοίκηση του Θριάμβου Σερβιανών οφείλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδος και τον προπονητής της για την όλη πορεία τους!!! Για εμάς αν και δεύτεροι στη βαθμολογία είναι ηθικά πρωταθλητές και αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Κριτική ας γίνει όσο θέλει, άλλωστε φέτος μόνο αυτή δεχτήκαμε από μερικούς, γιατί πολύ απλά δεν δέχτηκαν ότι ένα χωριουδάκι από το πουθενά πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και για 30 αγωνιστικές ήταν πρώτο!!! Καιρός όμως να κάνουν και αυτοί τη δική τους αυτοκριτική!!!! Χάρη σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές η ομάδα κατέληξε τόσο ψηλά!!!! Αυτά τα παιδιά, που αμφισβητήθηκαν πως δεν ξέρουν μπάλα, πάλεψαν μέχρι το τέλος και το ευχαριστώ μας είναι λίγο!!!!Χθες στο τελευταίο τους παιχνίδι έπαιξαν με ψυχή, με πάθος αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος!!!
Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που μια ολόκληρη χρόνια αγωνιζόμασταν ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και αυτοί ήταν κοντά μας, δίπλα μας, στηρίζοντας τον αγώνα μας τόσο της διοίκησης όσο και των παιδιών που ααγωνίζονταν!
Συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα κ.κ.κ. Κατσικογιάννη, Τάτση, Γούκου του χθεσινού αγώνα μας με το Βελισσάριο γιατί στάθηκε στο ύψος της και έβγαλε ένα δύσκολο ματς που κρινόταν το πρωτάθλημα, άψογα!!
Τέλος, δίνουμε στην Ανατολή συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που κατέκτησε και ευχόμαστε στη διαδικασία των μπαράζ να τα καταφέρει να τερματίσει πρώτη γιατί τα Γιάννενα χρειάζονται παρουσία στη Γ' εθνική!!!
Αν υπάρχει και διδάσκεται η ποδοσφαιρική παιδεία από τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και τους φιλάθλους, όπως έγινε χθες στο γήπεδο ΕΠΣΗΠ, τότε το ποδόσφαιρο να είστε σίγουροι πως θα πάει πολύ μπροστά!!!
Καλή ξεκούραση σε όλους και καλή επιστροφή στο νέο πρωτάθλημα.

Εκ του Δ.Σ».