Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Θυμήθηκαν τα νιάτα τους οι βετεράνοι Άρτας και Κέρκυρας


Οι βετεράνοι της Αναγέννησης και του Α. Ο. Κέρκυρας σε μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι στο στάδιο της Άρτας







Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό στάδιο Άρτας, ανάμεσα στους παλαίμαχους της Αναγέννησης και του Α. Ο. Κέρκυρα. Ένα ματς που έγινε προς τιμή του Νίκου Κλάρα που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες.
Παρά τη βροχή και τον άσχημο καιρό αρκετοί φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο για να δουν τις παλιές δόξες των δύο ομάδων, που μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, αλλά η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Στη μέση το τιμώμενο πρόσωπο Νίκος Κλάρας και δεξιά ο ιστορικός αρχηγός της Αναγέννησης και του Παναιτωλικού Δημήτρης Σιακούφης.





Πριν από το παιχνίδι οι παίκτες της Κέρκυρας με πλακέτα τίμησαν το Νίκο Κλάρα, ενώ ενδέχεται να γίνει και ένα φιλικό το καλοκαίρι στο νησί των Φαιάκων. Αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν ο Δημήτρης Σιακούφης από την Αναγέννηση και ο Γιάννης Χονδρογιάννης από τον Α. Ο. Κέρκυρα. Το ματς αυτό είχε αναβληθεί μια φορά λόγω κακοκαιρίας, αλλά συνέπεσε και πάλι να πέσουν σε βροχή! 

Δεξιά ο αρχηγός της Κέρκυρας Γιάννης Χονδρογιάννης που είναι και ο πιο....στυλάτος της παρέας



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλαμούρας με βοηθούς τους Χρηστάκη και Καλόγηρο.





ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ:  Λάϊος, Παπαμιχαήλ, Μαγκάκης, Υφαντής, Στασινός, Στράτος, Ζάχος, Σιακούφης, Παπαποστόλης, Νίκου, Παπαχρήστου. Αγωνίσθηκαν και οι Παρράς, Αθανασίου, Παππάς, Αραβανής, Βέτσιος, Αβραμίδης, Κωσταδήμας.


Αριστερά καφεδάκι με ωραίες ιστορίες από τα παλιά καλά χρόνια του ποδοσφαίρου από τους βετεράνους του Α. Ο. Κέρκυρας.






Α. Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: Ντάϊκος, Λέϊσος, Δραγανίγος, Κολυτάς, Γιαννούλης, Τσούμας, Τζαβάρας, Κατέρης, Καλούδης, Χονδρογιάννης, Κρητικός. Αγωνίσθηκαν και οι Ραράκος, Παπαδόπουλος, Σκιαδόπουλος, Ατσοπάρδης, Πελάης, Λευτεριώτης, Μάλλιος, Κατωμέρης, Μιχαλιτσιάνος, Κανταρέλης. Στην αποστολή ήταν και οι αδελφοί Μπορτς και ο Ζώτος που δεν αγωνίσθηκαν. 

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα των βετεράνων του Α. Ο. Κέρκυρα στο facebook.