Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Σεμινάριο για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και επικεφαλής των υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθηγητής Ορθοπεδικής Χρήστος Παπαγεωργίου με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. 












Στα… θρανία κάθονται σήμερα οι υπεύθυνοι υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το τεχνικό τημ για να ενημερωθούν σε θέματα της αρμοδιότητάς των. Αναλυτική ενημέρωση υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:  
«Σεμινάριο για τους νεαρούς παίκτες των ομάδων υποδομής Κ17  και Κ20 θα πραγματοποιηθεί  σήμερα από τη Super League, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Έντιμη Συμπεριφορά στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!». Τα σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ξενοδοχείο AAR και  θα παρευρεθούν ο αντιπρόεδρος  και υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ, Κ15, Κ17, Κ20, κος Χρήστος Παπαγεωργίου, ο  υπεύθυνος δημιουργίας και εκτέλεσης του αγωνιστικού προγράμματος  υποδομών , συνεργάτης του προπονητή μας Γιάννη Πετράκη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος, οι προπονητές Γιάννης Τάτσης, Χρήστος Αγγέλης, οι  γυμναστές Βαγγέλης Τζιάρας, Κώστας Ναθανάηλ, οι γενικοί αρχηγοί, Γιάννης Δεβελέγκας  Λευτέρης Ντούσκος, των ομάδων Κ20 και Κ17 αντίστοιχα ,  καθώς επίσης και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων.


* Το Πρόγραμμα «Έντιμη Συμπεριφορά στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!», υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο: «Staying on Side», στο οποίο συμμετέχουν έξι παραρτήματα της Διεθνούς Διαφάνειας σε Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία και Πορτογαλία, υπό τον συντονισμό της Γραμματείας της Διεθνούς Διαφάνειας σε συνεργασία με την European Professional Football Leagues (EPFL) και την German Football League (DFL). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή-Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού».