Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τα λένε σήμερα και οι προπονητές ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΣ












Για τη συνάντηση που έγινε χτες μεταξύ των προέδρων της ΠΑΕ Γιώργου Χριστοβασίλη και του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστου Τσάγκα και συνεργατών του, στην ιστοσελίδα του ερασιτεχνικού σωματείου αναρτήθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου που προαναγγέλλει νέα συνάντηση συνεργασίας για σήμερα Κυριακή σε επίπεδο τεχνικών επιτελείων: 



"Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σήμερα 26 Απριλίου 2014, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Χριστοβασίλης συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. κ. κ. Γιώργο Ιωάννου και Παναγιώτη Χριστοβασίλη, τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Αλέκο Πότση, αλλά και τα τεχνικά στελέχη της ΠΑΕ κ.κ. Γιώργο Γεωργουλόπουλο και Χρήστο Αγγέλη και επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη, όπου είχαν δίωρη εποικοδομητική συνεργασία με τη διοίκηση του σωματείου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στα πλαίσια της συνεργασίας η συνάντηση θα επαναληφθεί σε τεχνικό επίπεδο την Κυριακή 27-4-2014, όπου ο επικεφαλής υποδομών της ΠΑΕ κ. Γεωργουλόπουλος και ο συνεργάτης του κ. ΧρήστοςΑγγέλης θα έχουν συνάντηση με τους προπονητές του ερασιτέχνη ΠΑΣ κ. κ. Γιώργο Οικονόμου, Νίκο Νίτα, Γιώργο Μουλαρά, Δημήτρη Στούκα, Αντώνη Δημητρίου, Μιχάλη Μπόλο, Χρήστο Βαζάτη και Βασίλη Σκανδάλη".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτογραφία είναι του Χρήστου Καλύβα από την ιστοσελίδα passports.gr