Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Γ. Πετράκης: Ο ΠΑΣ θα επηρεαστεί το λιγότερο από τη μη αδειοδότηση

Σ' αυτές τις δύσκολες για τον ΠΑΣ στιγμές τα λόγια του κυρ Γιάννη έχουν μεγάλη αξία και είναι μια όαση αισιοδοξίας για να συνέλθουν οι φίλοι της ομάδας από τη μη αδειοδότηση.







Ο ΠΑΣ Γιάννινα ασφαλώς δεν θα καθίσει να κλάψει τη μοίρα του επειδή δεν πήρε αδειοδότηση. Θα προσπαθήσει να κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό βάσει των νέων δεδομένων, με τους περιορισμούς που υπάρχουν για να βρει τρεις πολύ καλούς παίκτες άνω των 24 ετών και να βρει επίσης πολύ καλούς Έλληνες παίκτες κάτω των 24 ετών. Κάτι παρόμοιο που έγινε και το καλοκαίρι του 2012.

Ο πιο αρμόδιος να μιλήσει γι’ αυτό είναι ο Γιάννης Πετράκης που σε πρόσφατη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όταν ρωτήθηκε κατά πόσο η μη αδειοδότηση θα επηρέαζε τον μεταγραφικό σχεδιασμό απάντησε: «Επειδή στο ποδόσφαιρο όλα είναι σε ροή,  σίγουρα όταν υπάρχουν περιορισμοί μπορεί να παίξουν τον ρολό τους,  αλλά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  πιστεύω θα επηρεαστεί το λιγότερο,  λόγω του  ότι δεν λήγουν πολλά  συμβόλαια αλλά  και λόγω  του ότι υπάρχει σπουδαία αγωνιστική βάση». 
Και σε άλλη καίρια ερώτηση αν ο ΠΑΣ χρειάζεται έμπειρους παίκτες ή νεαρούς ο Κρητικός τεχνικός απάντησε:  «Οι καλοί παίκτες πάντα κάνουν την καλή ομάδα.  Η ομάδα χρειάζεται λίγες, αλλά πολύ ποιοτικές κινήσεις και σε έτοιμους και σε ταλαντούχους παίκτες».

Τα παραπάνω λόγια του Γιάννη Πετράκη προ ημερών σήμερα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά και επίκαιρα για το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΣ μετά την απόφαση της ΕΠΟ για μη αδειοδότηση.