Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Στην άκρη τα μεταγραφικά, προέχει το ματς με Άρη

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Άρη


Στα Γιάννινα βρίσκεται ο Μολδαβός επιθετικός Νικολάε Μιλιντσεάνου που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι 30-6-2022. Με την διοίκηση τα έχουν βρει και μόλις γίνουν από αύριο οι ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο.

Ο Μιλιντσεάου είναι διεθνής με την εθνική Μολδαβίας και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βαντούζ του Λιχτενστάιν που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ελβετίας. Είναι παίκτης που κινείται σε όλους τους χώρους από το κέντρο και μπροστά. Θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του χειμώνα για τον ΠΑΣ, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι 2 με 3 παίκτες σε θέσεις που θα υποδείξει ο Αργύρης Γιαννίκης. 

Όμως στην παρούσα φάση τα μεταγραφικά είναι στην άκρη, καθώς προέχει το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη που θα γίνει αύριο Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην τακτική αυτού του αγώνα ήταν αφιερωμένη η χθεσινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Το ευχάριστο για τον ΠΑΣ είναι ότι χθες ο Λεό έβγαλε κανονικά όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Επειδή έλειψε για δύο εβδομάδες, πιθανόν να μην είναι βασικός, αλλά θα είναι οπωσδήποτε στην αποστολή. Στο απουσιολόγιο είναι οι Κάστρο (τραυματίας) και Κάργας (τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime ο Φάμπρι Κάστρο για οικογενειακούς λόγους φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να επιστρέψει οικογενειακώς στην πατρίδα του την Κολομβία, καθότι η σύζυγός του είναι σε ενδιαφέρουσα. Να σημειωθεί ότι ο Κάστρο έχει συμβόλαιο μέχρι 30-6-2022 και διαμένει οικογενειακώς στην Ελλάδα.