Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Στα Γιάννινα σήμερα ο Νικολάε Μιλιντσεάνου

Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι 30 Ιουνίου 2022

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Χθες το βράδυ αναμένονταν στα Γιάννινα ο Μολδαβός επιθετικός Νικολάε Μιλιντσεάνου, που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του ΠΑΣ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι 30-6-2022, με το δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ομάδας για άλλα 2 χρόνια.

Είναι η πρώτη μεταγραφή του χειμώνα, στην προσπάθεια για να ενισχυθεί σε κάποιες θέσεις ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ώστε να έχει περισσότερες επιλογές και ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Μιλιντσεάνου θα ξεκινήσει από την Τρίτη προπονήσεις και προέρχεται από την Βαντούζ του Λιχτενστάιν που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα Ελβετίας. Με την Βαντούζ είχε μέχρι τα Χριστούγεννα 5 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας, όπου στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδος και την Σλοβενία. Το γεγονός ότι ήταν σε αγωνιστική δράση, θα βοηθήσει στο να ενσωματωθεί γρήγορα με την ομάδα του ΠΑΣ, για να τον υπολογίζει στα επόμενα παιχνίδια ο Αργύρης Γιαννίκης. 

Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου γεννήθηκε στις 1 Αυγούστου 1992 στην πόλη Κισινάου της Μολδαβίας. Κατά καιρούς αγωνίστηκε στις ομάδες Βέρις Μολδαβίας, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ακαντέμια, Πετρολούλ Ρουμανίας, Σπεράντα Μολδαβίας, Γκράνιτ Λευκορωσίας, Ζίμπρου Μολδαβίας, Σλιέμα Μάλτας, Κιάσο Ελβετίας και Βαντούζ από το καλοκαίρι του 2019. Πέρσι είχε 29 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν 5 συμμετοχές και 1 γκολ στο δύσκολο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Ο ΠΑΣ θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ίσως και τερματοφύλακα, αν αποχωρήσει ο Γιαννίκογλου. Ήδη είδαν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των Σαράνοφ και Λοντίγκιν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. O Σαράνοφ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Λαμία και ο Λοντίγκιν κυρίως στην Ξάνθη. Μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν στη σκιά του Σα. Είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι που έλυσε το συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα Γκαζιάντερσπορ.