Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Και άλλη μεταγραφή στα "σκαριά" για τον ΠΑΣ

Έρχονται και άλλες μεταγραφές για τον ΠΑΣ Γιάννινα για περαιτέρω ενίσχυση του άξονα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Μετά το κλείσιμο συμφωνίας με τον 30χρονο Ισπανός μεσοεπιθετικό Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος έφτασε χθες στην Αθήνα, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει, συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουν κλείσει ακόμη δύο μεταγραφές, ώστε να συμπληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ σε θέσεις που είναι άμεση ανάγκη από προσθήκες. Από εκεί και μετά, αν προκύψει στην αγορά κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, πάλι ο ΠΑΣ θα κινηθεί να τον αποκτήσει. Επί του παρόντος, προέχει να αποκτηθούν παίκτες σε νευραλγικής σημασίας θέσεις, ώστε να ετοιμάσει ο Αργύρης Γιαννίκης την ομάδα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου που θα τελειώσουν οι μεταγραφές, υπάρχει χρόνος για να κινηθεί καλύτερα ο ΠΑΣ, από την στιγμή που δεν θα υπάρχει η πίεση του χρόνου. 

Εκτός από τον Ντομίνγκεθ την άλλη εβδομάδα ο ΠΑΣ θα ανακοινώσει οπωσδήποτε μία μεταγραφή από το εξωτερικό, μπορεί και δύο. Ήδη οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και αναμένεται να δώσουν τα χέρια για την επισημοποίηση της συνεργασίας. Οι επόμενες μεταγραφές είναι για περαιτέρω ενίσχυση του άξονα. Οι πρώτες κινήσεις έγιναν για ενίσχυση της άμυνας με Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα. Παίκτες από το πάνω ράφι, που ήδη στα πρώτα φιλικά και στις προπονήσεις έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους. 

Ο Ντομίνγκεθ που έκλεισε ο ΠΑΣ (πάτησε Αθήνα και αναμένεται στα Γιάννινα), από Δευτέρα θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις, ώστε ο Γιαννίκης να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν φυσικά είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Προέρχεται από φουλ σεζόν με τη Στουρμ Γκρατς στο πρωτάθλημα Αυστρίας. Καλό σημάδι για τον ΠΑΣ, ότι σε λίγες μέρες θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζεται η προετοιμασία με διπλές κυρίως προπονήσεις. Με ενδιαφέρον περιμένουν να γίνει και η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος, για να αρχίσει η μελέτη των πρώτων αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουν. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον “Η.Α” ο Αργύρης Γιαννίκης, όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντικό είναι το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σημείωσε: “Είναι καλό να ξεκινάς με επιτυχίες το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν είναι το απόλυτο. Η εξέλιξη και η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από την πρώτη ή τις πρώτες αγωνιστικές. Μια ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να έχει διάρκεια σε όλη τη σεζόν, για να φτάσει στον στόχο της”.