Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Η Θύελλα Κατσικά υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας

Την Κυριακή φιλικός αγώνας Θύελλα Κατσικά με Αναγέννηση Άρτας


Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο γήπεδο Κατσικά, μεταξύ της τοπικής Θύελλας και της Αναγέννησης Άρτας. Δύο ιστορικές ομάδες που θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, αφού ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Ακόμη και τα φιλικά παιχνίδια ιστορικών ομάδων έχουν ενδιαφέρον.

Η Θύελλα με την Αναγέννηση έχουν αναμετρηθεί και στο παρελθόν σε πολλά επίσημα παιχνίδια, όπως στις δεκαετίες του ’60 και ’70 για το πανηπειρωτικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗΠ και στη συνέχεια στην παλιά Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία με τις παραλλαγές της ως Δ’ Εθνική και Περιφερειακό πρωτάθλημα. 

Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά και την προετοιμασία έχοντας διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Η Θύελλα, ως νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Αναγέννηση έκανε σημαντικές μεταγραφές με στόχο τον τίτλο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά από πολλά χρόνια.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας

Στα Γιάννινα θα γίνει ο επόμενος φιλικός αγώνας της ομάδας μας , στα πλαίσια της προετοιμασίας της , την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 και ώρα 18.00 στο Γήπεδο Κατσικάς με την ομάδα ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ.