Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Πως θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στο σημερινό φιλικό με Ολυμπιακό

Στις 19.00 ο ΠΑΣ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη


Με διπλές προπονήσεις που έγιναν στον Ασπρόπυργο, ο ΠΑΣ Γιάννινα κάλυψε το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας παραμονής του στην Αθήνα, ενώ για σήμερα στις 19.00, είναι προγραμματισμένο ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το παιχνίδι αυτό επρόκειτο να γίνει προχθές, αλλά στα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού που έκαναν οι ερυθρόλευκοι, βρέθηκε θετικό δείγμα από νεαρό ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων. Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να είναι σαν σε προπόνηση, αλλά ενδιαφέρει πάρα πολύ τον τεχνικό του ΠΑΣ Αργύρη Γιαννίκη, για να δει πως θα σταθούν στο γήπεδο οι παίκτες του απέναντι στους πρωταθλητές, αν υπήρξε βελτίωση σε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο προηγούμενο φιλικό με τον Ατρόμητο (ήττα των φιλοξενουμένων με 3-0) και γενικά να κάνει μια νέα εκτίμηση της κατάστασης που είναι η ομάδα του. Καλύτερα ήταν χθες ο Παντελάκης, που είχε χτύπημα στη γάμπα από την αναμέτρηση του Περιστερίου, οπότε μπορεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Από την αρχή αναμένεται να ξεκινήσει και ο Κριζμάν, που προφυλάχθηκε με τον Ατρόμητο λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι. Λογικά ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει με Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ, στα άκρα της άμυνας Σάλιακα (δεξιά), Πίρσμαν (αριστερά), στόπερ Κάργα, Πανουργιά, αμυντικό χαφ τον Κάστρο, στη μεσαία γραμμή Λώλη, Καρτάλη, Ελευθεριάδη και στην επίθεση Κριζμάν, Λεό. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι υπόλοιποι παίκτες που είναι στην αποστολή όπως οι Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Παμλίδης, Σιόντης, Οικονομόπουλος, Γώγος, Πήλιος, Γροσδάνης, Λιάσος. 

Μετά τον αγώνα η αποστολή του ΠΑΣ θα επιστρέψει στα Γιάννινα με το λεωφορείο της ομάδας. Παράλληλα με τα αγωνιστικά, αναμένονται εξελίξεις και στα μεταγραφικά, καθώς ο χρόνος πιέζει και πρέπει κατά μεγάλο ποσοστό να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ με μεταγραφές, για να κάνει και ο Γιαννίκης καλύτερα την δουλειά του, δηλαδή να μοντάρει την ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.