Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ο Γιαννίκης μαθαίνει τους παίκτες και αυτοί τον τρόπο δουλειάς του


Με την πρόοδο των προπονήσεων ο Γιαννίκης μαθαίνει καλύτερα τους παίκτες και τις δυνατότητές τους


Η προετοιμασία του ΠΑΣ συνεχίζεται χωρίς τους τραυματίες Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς και τον απουσιάζοντα Κάστρο, που οι φήμες λένε ότι έκανε προσφυγή.
Χθες έγινε διπλό πρόγραμμα στο ΠΕΑΚΙ, πρωί και απόγευμα. Σήμερα έγινε προπόνηση το πρωί, ενώ αύριο Σάββατο η πρωινή προπόνηση θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Γιαννίκης δουλεύει για πρώτη φορά σε ελληνική ομάδα και θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες τον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Όσο θα περνούν οι μέρες, οι δύο πλευρές θα γνωριστούν καλύτερα. Ο προπονητής θα μάθει τα ατομικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας και τι μπορεί να δώσει στο γήπεδο, αλλά και οι παίκτες θα αφομοιώνουν καλύτερα τα νέα δεδομένα και τι τους ζητά ο κόουτς. Η αναχώρηση για το Καρπενήσι θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει εκεί το πρόγραμμα προετοιμασίας. Τα φιλικά θα γίνουν τον Αύγουστο, όταν επιστρέψει η ομάδα από την Ευρυτανία. Εκεί βέβαια οι του ΠΑΣ θα συναντήσουν και άλλες ομάδες που κάνουν προετοιμασία, αλλά δεν είναι στις προθέσεις του Γιαννίκη να γίνει φιλικό στο Καρπενήσι. Η αναχώρηση για την Ευρυτανία θα γίνει το πρωί της Δευτέρας. Η αποστολή θα διαμείνει μέχρι 2 Αυγούστου στο ξενοδοχείο AVARIS.