Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Αγιασμός με προπόνηση, απουσίες, επιστροφές και νέα πρόσωπα


Ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης δέχεται την ευλογία του ιερέα, ενώ πίσω είναι ο πρόεδρος Γ. Χριστοβασίλης (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: www.agon.gr

Η πρώτη σελίδα για τη νέα σεζόν 2019-20 άνοιξε σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έγινε αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο στάδιο «Ζωσιμάδες», παρουσία 700 περίπου φίλων της ομάδας.
Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Νιαρχάκος, όπως και οι υπάλληλοι της ομάδας. Επίσης παρέστη και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας του ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου.

Ήταν ακόμη σύσσωμο το τεχνικό τημ, με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, τον βοηθό του Νίκο Μπαδήμα, τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό και τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Σπύρο Χριστόπουλο.

H πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

Όλοι οι παίκτες που είναι στο δυναμικό της ομάδας έκαναν κανονικά προπόνηση, πλην του Κάστρο και του Κούζικ. Το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κάστρο και αν υπάρχει θέμα αποχώρησης θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Αν συνεχιστούν οι απουσίες θα κληθεί σε απολογία. Ο Κούζικ έμεινε στην Ουκρανία και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ψάχνει ομάδα για να μεταγραφεί.


Οι υπόλοιποι παίκτες, μεταξύ των οποίων και οι νεομεταγραφέντες Ελευθεριάδης, Ράντοβατς προπονήθηκαν κανονικά. Προπονήσεις ξεκίνησαν και οι Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, η απόκτηση των οποίων αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Με τους επαγγελματίες προπονούνται και οι Λώλης, Βασιλάκης, Γροσδάνης από τις ομάδες νέων, που αν ικανοποιήσουν τον Γιαννίκη θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Ο πρόεδρος Γ. Χριστοβασίλης με τον τεχνικό διευθυντή Δ. Νιαρχάκο και στελέχη της ομάδας


Χθες στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρόν οι ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Γιαννίκογλου, Βενετικίδης (τερματοφύλακες), Σκόνδρας, Ζιούλης, Ζώγκος, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Αποστολόπουλος, Σεργκελασβίλι, Καρτάλης, Γώγος, (αμυντικοί), Σιόντης, Πάντελιτς, Νικολιάς, Λιάσος, Πήλιος, Νάουμετς, Πανουργιάς,  Κ. Παπαδόπουλος, Ράντοβατς (μέσοι), Ξύδας, Παμλίδης, Λεό, Κριζμάν, Ελευθεριάδης (επιθετικοί) και οι ερασιτέχνες Λώλης, Βασιλάκης, Γροσδάνης.

Το πρώτο τρέξιμο με τον γυμναστή Ιωάννη Ντουρουντό


Οι φίλαθλοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Τα βλέμματα ήταν ασφαλώς στους νέους παίκτες και στον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, που θα δώσει και αυτός τις δικές του εξετάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τρέξιμο ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας. Σε κάποια φάση χτύπησε ο Σεργκελασβίλι και αποχώρησε. Αύριο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα ή όχι του τραυματισμού.

Ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης με τους συνεργάτες του, ο γενικός διευθυντής των γραφείων Αλέκος Πότσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στο ΠΕΑΚΙ και κάποιες φορές στο κεντρικό στάδιο. Η αναχώρηση για το Καρπενήσι θα γίνει στις 21 Ιουλίου.