Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Θα φανεί αν υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις παικτών


Ο Ευριπίδης Γιάκος ήταν από τους πρώτους που αποχώρησαν από τον ΠΑΣ


Το τελευταίο ανέμελο Σαββατοκύριακο περνούν όλοι στον ΠΑΣ, αφού από αύριο ξεκινά το πρόγραμμα προετοιμασίας με ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.
Η πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον κόσμο, για να δει αν θα υπάρξουν άλλα νέα πρόσωπα και αν θα είναι πιστοί στο ραντεβού όλοι οι παραμένοντες παίκτες από το περσινό ρόστερ. Γιατί κυκλοφορούν φήμες ότι κάποιοι παίκτες «κλοτσούν» και θέλουν να αποχωρήσουν καίτοι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Επίσης θα φανεί αν θα επιστρέψουν οι δανεικοί Κούζικ και Ζώγκος. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, μέχρι τώρα ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές των Γιαννίκογλου, Καρτάλη και Ζιούλη. Υπάρχει συμφωνία με τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό Σαμίρ Ράντοβατς και με τους νεαρούς αμυντικούς Αντώνη Οικονομόπουλο και Παντελή Πανουργιά.

Οι μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη, όταν ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις. Είναι πιθανόν να γίνουν και άλλες μεταγραφές πιο έτοιμων και έμπειρων παικτών. Στα Γιάννινα θα είναι αύριο και ο Γιώργος Χριστοβασίλης που θα τα πει διεξοδικά από κοντά με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο τελευταίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τον γυμναστή Ιωάννη Ντουρουντό, τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Σπύρο Χριστόπουλο. Στην προετοιμασία θα είναι και οι προπονητές των ομάδων Νέων Παναγιώτου και Μπαδήμας, που αρχικά θα παίζουν και τον ρόλο του βοηθού προπονητή, μέχρι ο Γιαννίκης να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Η παρουσίαση του προπονητή θα γίνει μεθαύριο Τρίτη και ώρα 14.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».