Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Κατάρα στον ΠΑΣ, έχασε τον καλύτερο παίκτη


Δεξιά ο Σεργκελασβίλι με τον Νάουμετς στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη, ημέρα που τραυματίστηκε σοβαρά



Άσχημα τα νέα στον ΠΑΣ για τον Λάσα Σεργκελασβίλι, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι ο αξιόλογος Γεωργιανός αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 με 7 μήνες.
Μάλιστα θα εγχειριστεί από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη στο metropolitan και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πρόκειται για μεγάλη ατυχία αφού τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του διτέρματος στην προχθεσινή προπόνηση. Ο Λάσα είναι από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΣ και ο τραυματισμός του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΣ θα ψάξει στην αγορά και για απόκτηση αριστερού αμυντικού, αφού για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει μόνο ο Καρτάλης. 

Το απόγευμα δεν προπονήθηκε και ο Πάντελιτς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Δυστυχώς και φέτος ξεκίνησαν νωρίς τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΣ, από τα οποία υπέφερε η ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό και πέρσι. Λες και κάποιος καταράστηκε αυτή την ομάδα να χάνει τους καλύτερους παίκτες της.


Τέλος εξακολουθεί να απέχει των προπονήσεων ο Κάστρο που έκανε προσφυγή και τραβάει στα άκρα το θέμα με τον ΠΑΣ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (18/7)


Mε διπλή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα η ομάδα στο ΠΕΑΚΙ, με την πρωινή να ξεκινάει στις 8.30, ενώ η απογευματινή στις 18.30.

Στη σημερινή προπόνηση εκτός ήταν ο Sergelashvili o οποίος έπαθε ζημιά στους χιαστούς και θα χρειαστεί αποθεραπεία 6 μήνων, ενώ δεν πήρε μέρος και ο Pantelic εξαιτίας μικροενοχλήσεων.

Για την υπόλοιπη ομάδα είχε αρκετή γυμναστική το πρόγραμμα με τρέξιμο και ενδυνάμωση για ξεκίνημα και στη συνέχεια παιχνίδια κατοχής σε συνδυασμό με αερόβια κομμάτια τρεξίματος.

Για το τελείωμα είχε ανάλυση τακτικής από τον προπονητή και παιχνίδια κυκλοφορίας.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στις 8.30 στο ΠΕΑΚΙ.