Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Η Οντ θα παίξει αμυντικά με στόχο την ισοπαλία

Με τον Γιόχανσεν (φωτο) προωθημένο κυνηγό θα ξεκινήσει το ματς με τον ΠΑΣ η Οντ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η αποστολή της Οντ έφθασε χθες στις 3 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας και στη συνέχεια με λεωφορείο έφθασε στα Γιάννινα όπου κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.
Στις 19.30 έκανε προπόνηση στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων και στη συνέχεια ακολούθησε η συνέντευξη του προπονητή Νταγκ Φάγκερμο.

Περίπου 40 άτομα είναι στην αποστολή των Νορβηγών μαζί με τους φιλάθλους. Αμέσως μετά το ματς θα αναχωρήσουν από τα Γιάννινα οδικώς για την Πρέβεζα όπου θα διανυκτερεύσουν σε παραλιακό ξενοδοχείο και αύριο πρωί  από το αεροδρόμιο του Ακτίου θα «πετάξουν» για Νορβηγία. Είναι λογικό οι φιλοξενούμενοι να παίξουν κλειστά για θετικό αποτέλεσμα, ώστε στη ρεβάνς στο Σκίεμ να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Νορβηγία, η Οντ σε ένα σύστημα 4-5-1 θα ξεκινήσει το σημερινό ματς στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με τερματοφύλακα τον Ρόσμπαχ, δεξιό αμυντικό τον Ρουντ, αριστερό τον Έρικσεν, στο κέντρο της άμυνας τους Μπέργκε από δεξιά, Χάγκεν από αριστερά (αρχηγός), αμυντικά χαφ τους Μπεργκ, Νίλσεν, κεντρικό χαφ τον Γένσεν, δεξιό χαφ τον Χάλβορσεν, αριστερό τον Ζεκνινί και προωθημένο κυνηγό τον Γιόχανσεν. Στην αποστολή είναι ακόμα οι Μπέντλεϊ, Οσσεάν, Μπέργκαν, Γκρόγκαρντ, Γκασί, Χάουγκεν και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ροσόλτ.