Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δεξίωση του ΠΑΣ προς τιμή της ΟΥΕΦΑ και των παραγόντων της Οντ

Τις ομορφιές των Ιωαννίνων και την φιλοξενία των Ηπειρωτών θα γνωρίσουν οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ και της Οντ


Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται όλα πλέον στα Γιάννινα, ειδικά την Τετάρτη που είναι η παραμονή του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ και η άφιξη των Νορβηγών στα Γιάννινα.
Εκτός από τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων και την προπόνηση που θα κάνει η Οντ στο στάδιο «Ζωσιμάδες», το βράδυ της Τετάρτης στο «Φρόντζου Πολιτεία» ο ΠΑΣ θα δώσει δεξίωση προς τιμή των αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ και αντιπροσωπείας παραγόντων από την Οντ.

Το ίδιο θα γίνει και στη Νορβηγία όταν θα πάει ο ΠΑΣ. Είναι οι κανόνες καλής φιλοξενίας που προβλέπονται και από το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ. Πέρα απ’ αυτό από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγιναν τεράστιες προσπάθειες για να μη λείψει τίποτα από την αντίπαλη ομάδα, να έχει τα πάντα στη διάθεσή της, ώστε επιστρέφοντας στη Νορβηγία να θυμάται την ευγένεια, την αγάπη και τη φιλοξενία των Γιαννιωτών.


Βάλαμε όλοι ένα στοίχημα με τους εαυτούς μας, όποια και είναι η θέση μας, ότι την Πέμπτη δεν θα είναι στο στάδιο ένα κοινό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, έστω και αν έχει ιστορική σημασία για τον ΠΑΣ, αλλά θα είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου που θα κάνει αίσθηση στην ΟΥΕΦΑ και σε όλη την Ευρώπη.