Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Τα δυνατά σημεία των Νορβηγών προσπαθεί να εξουδετερώσει ο Πετράκης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ


Στα αγωνιστικά ο ΠΑΣ δήλωσε τους παίκτες στην ΟΥΕΦΑ για τα δύο ματς με την Οντ. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να έρθουν οι μπλε κάρτες από Ελβετία για τον Δώνη (επειδή έπαιζε στη Λουγκάνο), από Ισπανία για τον Πέδρο Κόντε, από Γαλλία για τον Μαμπουλού και από Σερβία για τον Ντόλοβατς.
Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις ο Μαμπουλού καθώς πήγε στη Γαλλία να φέρει την οικοσκευή του. Χθες έγινε απόγευμα προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ όπου την παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι, ενώ σήμερα θα γίνουν διπλές προπονήσεις. Ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Περιστερίδη.

Αρκετά καλά τα πάει στις προπονήσεις ο Κόντε, καθώς έχει στην ομάδα και τους συμπατριώτες του Ναδάλες και Ακόστα που τον βοηθούν στη γλώσσα και να μπει στο κλίμα της ομάδας. Ο ΠΑΣ προσπαθεί να ανεβάσει στροφές για να είναι έτοιμος την Πέμπτη ώστε να εξασφαλίσει ένα σκορ που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση. 

Οι κυανόλευκοι ξέρουν ότι οι Νορβηγοί θα ποντάρουν στην καλή φυσική τους κατάσταση καθώς είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα στην πατρίδα τους. Μάλιστα και σήμερα στις 19.00 η Όντ υποδέχεται την Αάλεσουντ . Αντίδοτο σ’ αυτό ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να αντιτάξει την ποιότητα και την καλή στρατηγική που θα «ξεκλειδώσει» τα δύσκολα σημεία και να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη.