Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αλ. Μιχαήλ: Ο κόσμος να είναι κοντά μας και στο πρωτάθλημα

Στιγμιότυπο από την κοινή συνέντευξη Τύπου Πετράκη και Μιχαήλ. Δεξιά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μπάμπης Καρβέλης


Ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Οντ για το Γιουρόπα ζήτησε τη συσπείρωση του κόσμου ώστε να είναι κοντά στην ομάδα και στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος. Για το ότι θα οδηγήσει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου στην ιστορία ευρωπαϊκού αγώνα το θεωρεί ως τη μεγαλύτερη τιμή στην καριέρα του.


Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής:«Το ότι μιλάμε στα 50 χρόνια της ομάδας για το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, αποτελεί ιδανική συγκυρία. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια που αλλάζουν το επίπεδο. Είναι μεγάλη μέρα και για την πόλη.

Η Οντ είναι μια καλή ομάδα και πιο έμπειρη στη διοργάνωση, αλλά και με ρυθμό, λόγω των παιχνιδιών που έχει δώσει ως τώρα. Για εμάς μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας. Δουλέψαμε όμως σκληρά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο κι αυτό είναι θετικό, γιατί θα μας δώσει ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αρχή, να είμαστε όλοι ενωμένοι, να βοηθήσει ο κόσμος όλη τη σεζόν, γιατί δεν είναι μόνο αυτό το ματς, αλλά υπάρχει και το πρωτάθλημα. Τα νέα παιδιά θέλουν τη στήριξη όλων σας».


Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Μιχαήλ ΚΛΙΚ ΕΔΩ