Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Πως ο ΠΑΣ "άδειασε" τις στοιχηματικές εταιρίες που έδιναν φαβορί την Οντ

Έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις πολλές στοιχηματικές εταιρίες 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γράφει ιστορία… Μετά από καταπληκτική εμφάνιση «κατάπιε» στην κυριολεξία την Οντ και την συνέτριψε με σκορ 3-0 (με γκολ των Μιχαήλ, Ναδάλες, Ακόστα) χθες βράδυ στο στάδιο «Ζωσιμάδες» βάζοντας δυνατές βάσεις για την πρόκριση.
Την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιουλίου στον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στο Σκιεν της Νορβηγίας είναι δύσκολο οι γηπεδούχοι να κάνουν την ανατροπή. Και βάσει των όσων είδαμε χθες στα Γιάννινα όχι ανατροπή δεν μπορεί να γίνει, αλλά ο ΠΑΣ έχει τα φόντα να κερδίσει και μέσα στη Νορβηγία.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η νίκη πήρε τις περήφανες διαστάσεις θριάμβου. Σε ένα ματς που όλες οι στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης έδιναν την Οντ για φαβορί. Προφανώς δεν ήξεραν τι σημαίνει ΠΑΣ Γιάννινα, τι σημαίνει Γιάννης Πετράκης, τι σημαίνει στάδιο «Ζωσιμάδες, πόσο δίψα είχε για να κερδίσει και πόσο έξυπνη τεχνική έχουν οι Γιαννιώτες. Και όλα αυτά τα έδειξαν χτες στο γήπεδο. 

Έδωσαν χώρο στην Οντ να την τραβήξουν ψηλά και με αντεπιθέσεις από τα πλάγια και τον άξονα άνοιξαν πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα, όπου εκτός από τα 3 γκολ χάθηκαν και ορισμένες καλές ευκαιρίας. Έτσι με τη νίκη αυτή οι στοιχηματικές εταιρίες έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις και αναλύσεις του αγώνα αυτού όσον αφορά τα ποσοστά που πρέπει να έχει το κάθε σημείο.