Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Η ΠΑΕ εξηγεί ποιος είναι ο νέος χορηγός για το Γιουρόπα

Ανακοίνωση του ΠΑΣ για τον χορηγό στο κύπελλο Ευρώπης


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξηγεί ποιος είναι ο χορηγός για τους αγώνες του Γιουρόπα, που είδαν χτες οι φίλαθλοι στις φανέλες αλλά και στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, στον αγώνα με την Οντ.
Στην ανακοίνωση του ΠΑΣ αναφέρονται τα εξής: «Η Funky Buddha, μέλος του ομίλου Altex AE που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο της μόδας, υποστηρίζει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πορεία του στην Ευρώπη, αλλά και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Με τη χορηγία αυτή, η ελληνική εταιρεία Funky Buddha στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για την ενεργή συμβολή της στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό.
Παράλληλα, η Funky Buddha στηρίζει τη μόνιμη αθλητική δραστηριότητα των Ελληνικών Ομάδων προς όφελος του κοινού, της πόλης, αλλά και της χώρας μας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Funky Buddha έχει έντονη παρουσία με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό, αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων επί της οδού Βλαχλείδη 7».