Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Απομένει μόνο ο γυμναστής για να κλείσει το τεχνικό τημ

Δεξιά ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Σάββα Παντελίδη
Στελεχώνεται το προπονητικό τημ του ΠΑΣ, καθώς μετά τον Σάββα Παντελίδη που θα είναι ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την πρόσληψη του βοηθού Γιώργου Γεωργουλόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Τσελιόπουλου. Απομένει η εξεύρεση του γυμναστή για να κλείσουν πλέον οι θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, βοηθό προπονητή και τον Χρήστο Τσελιόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων. Μετά την υπογραφή των  συμβολαίων οι Γιώργος Γεωργουλόπουλος και Χρήστος Τσελιόπουλος δήλωσαν στο pasgiannina.gr:

Γιώργος Γεωργουλόπουλος: «Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να εργαστώ σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που τερμάτισε στην πέμπτη  θέση του πρωταθλήματος κατά την προηγούμενη περίοδο. Είμαι αισιόδοξος γιατί  η ομάδα έχει καλή παρακαταθήκη και βάση και μέσα από την δουλειά  πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ανάλογη  με την περσινή  πορεία».
Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος γεννήθηκε στις 24-6-1974, στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Ως προπονητής εργάσθηκε  στις ομάδες: Λεωνίδιο, Σαρωνικός Αίγινας, Σούρμενα, Κεραυνός Κερατέας, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Α.Ο. Πεύκη.

Χρήστος Τσελιόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που θα ξαναεργαστώ στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όποιος έχει περάσει από αυτή την ομάδα μπορεί να αντιληφθεί πόσο σπουδαίο είναι  ανήκεις στην οικογένεια της. Ευχαριστώ το πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν  και την τιμή που μου έκαναν».
Ο Χρηστός Τσελιόπουλος γεννήθηκε στις 14-4-1969. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ως  προπονητής τερματοφυλάκων  εργάσθηκε στις ομάδες: Βέροια, Κέρκυρα. Καβάλα, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Βέροια, Καλλονή, Βέροια.