Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Διάθεση για σκληρή δουλειά έδειξε η "πρώτη" του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόννηση του ΠΑΣ
Χωρίς επισημότητες και μεγάλα λόγια, αλλά με διάθεση για σκληρή δουλειά και δίψα για επιτυχία έγινε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του Γιώργου Γιαννουλόπουλου και Χρήστου Τσελιόπουλου.

Η σημερινή «πρώτη» της νέας σαιζόν είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, καθώς ο Αγιασμός και η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι. Παρόλα αυτά, πάνω από 150 άτομα παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση, δείχνοντας τη διάθεση να στηρίξουν την ομάδα και σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει. Μια μερίδα οπαδών δεν έκρυψε την πίκρα από τη μη αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ και είναι διάλογο με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα της νέας σεζόν στο ΠΕΑΚΙ (photos) | onsports.grΓενικά μέσα σε ήρεμη ατμόσφαιρα ξεκίνησε η προετοιμασία, όπου παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να σταθούν όρθιοι και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που υπάρχουν. Χρειάζονται όμως και την καθολική στήριξη των φιλάθλων, καθώς φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι πέρσι και ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πρέπει να έχει την ανάλογη συνέχεια, χωρίς να τον βάλει από κάτω το γεγονός της μη συμμετοχής του στο Γιουρόπα Λιγκ.


Το παρόν έδωσαν οι δύο νεοαποκτηθέντες τερματοφύλακες Βελλίδης και Σωτηρίου. Προπονήσεις ξεκίνησαν και οι Ηλίας Πολλάλης (αγωνιζόταν στην ομάδα Ζενίτ Τσάσλαβ Β’ κατηγορία της Τσεχίας), Θεοφάνης Ζάρκος (την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στον Βύζαντα στη Β’ Εθνική). Όλα δείχνουν ότι θα είναι οι επόμενες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν. Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Μάριος Οικονόμου που μάζεψε τα πράγματα και αποχώρησε αφού εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή στην Κάλιαρι.

Ελεύθερος έμεινε και ο Κώστας Παππάς που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Αναμένονται από την Αλβανία οι Βίλα, Λίλα, ενώ ο Τζημόπουλος που είναι στρατευμένος θα ενσωματωθεί στο Καρπενήσι με την υπόλοιπη αποστολή.

Σήμερα το παρόν έδωσαν οι Κολιοφούκας, Ντάσιος, Μιχαήλ, Αυγενικού, Νάκος, Βελλίδης, Ίλιτς, Γιάκος, Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ζάρκος, Τοπούζης, Μπέριος, Ιωάννου, Χαρίσης, Πολλάλης, Σωτηρίου, Κεϊτά. Όσο για το τεχνικό τημ ενδέχεται να στελεχωθεί και με τον γυμναστή Θωμά Γιαννιτόπουλο, οπότε θα είναι κομπλέ.

Από πλευράς διοίκησης παρόντες ήταν πλην του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, ο υπεύθυνος αγωνιστικού Γιώργος Ιωάννου και ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος. Από αύριο οι παίκτες ανά ομάδες θα περάσουν από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και την Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα super-fm.gr