Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Με δουλειά και υπομονή ξεκινά σήμερα ο ΠΑΣ

Κυριακή θα πάει στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ
Από σήμερα πιάνει δουλειά στον ΠΑΣ ο Σάββας Παντελίδης, καθώς στις 19.00 η ώρα στο προπονητικό κέντρο του ΠΕΑΚΙ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν.
Θα ακολουθήσουν ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τις επόμενες μέρες και την Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι στις 13 Ιουλίου. Η χρονική στιγμή δεν είναι η καλύτερη, καθώς υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα λόγω της μη αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Ξάνθη πήρε τη θέση του ΠΑΣ, αλλά θα γίνει μια προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί η ομάδα και να μείνει όρθια.

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το έργο του νέου προπονητή, καθώς πέρα από το βαρύ κλίμα που υπάρχει θα έχει να αντιμετωπίσει τη σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ φέτος ο ίδιος θα δουλέψει σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες απ’ αυτές που δούλεψε ο Χριστόπουλος, με ένα ρόστερ που δεν θα έχει τη λάμψη με το περσινό λόγω αποχώρησης σημαντικών ενδεκαδάτων παικτών όπως Ντε Βινσέντι, Πάντου, Φεγκρούς, Γεωργίου, Οικονόμου (αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθεί η  μεταγραφή του στην Κάλιαρι). Ωστόσο ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πέσει στα βαθιά νερά και να πετύχει. Επειδή ακόμα δεν διαμορφώθηκε το ρόστερ, ο Αγιασμός θα γίνει μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι, όταν αρχίσει στα Γιάννινα ο κύκλος των φιλικών αγώνων. Εντός των ημερών θα γίνουν γνωστοί οι συνεργάτες του, χωρίς να αποκλειστεί να γίνει πρόταση και στον Τάσο Πάντο να γίνει βοηθός αν εμμείνει στην απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Χρήστος Τσελιόπουλος.

Ανανέωσε ο Ντάσιος

Χτες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε για άλλα δύο χρόνια την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Ντάσιο που είναι στην ομάδα από το 2001. Μια κίνηση που πέρασε πολύ θετικά στην κοινή γνώμη των Ιωαννίνων.

Ανακοινώνουν μεταγραφές

Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες και μέχρι να φύγει η ομάδα για το Καρπενήσι να ανακοινωθούν 2-3 μεταγραφές. Επίσης χτες από την ΠΑΕ διέψευδαν πληροφορίες ότι θα παραχωρηθεί ο Νίκος Κοροβέσης στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ, αλλά μετά την αναστάτωση του κόσμου λόγω μη αδειοδότησης είναι δύσκολο να φύγουν άλλοι παίκτες από την ομάδα.

Θα πάνε τελικά στο CAS;

Για το καυτό θέμα του αποκλεισμού από το Γιουρόπα Λιγκ, από τον ΠΑΣ λένε ότι θα προσφύγουν στο CAS και ο Χριστοβασίλης είναι ανένδοτος γι’ αυτό, αλλά επειδή αυτό δεν είναι μια απλή διαδικασία αλλά απαιτεί χρόνο και χρήμα θα γίνει πρώτα μια προεργασία από δικηγόρους και θα αποφασιστούν  τα περαιτέρω. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι και σύνδεσμοι τις τελευταίες μέρες ζήτησαν με ανακοινώσεις τους να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του φακέλου του ΠΑΣ για να μη υπάρχουν σκιές και αμφισβητήσεις.