Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Γ. Χριστοβασίλης: Θα ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα για να έχει βάθος στο δυναμικό

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, φανερά χαρούμενος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Οντ το βράδυ της Πέμπτης (14/7), υποστήριξε πως δεν περίμενε ούτε ο ίδιος τόσο εύκολη επικράτηση στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο των Ιωαννίνων.

Μάλιστα υποστήριξε πως ο ΠΑΣ θα ενισχυθεί κι άλλο προκειμένου να αποκτήσει βάθος για μια μεγάλη σεζόν που ακολουθεί.
Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν κάτι που δεν περίμενα να γίνει, αλλά η καρδιά των ποδοσφαιριστών το πέτυχε. Κάναμε μια μικρή προετοιμασία, αλλά φάνηκε σαν να έπαιζαν μήνες και κόντρα σε πιο έτοιμη ομάδα.
Τώρα πια θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά στο γήπεδο φαίνεται ότι δεν παίζει το μπάτζετ αλλά η καρδιά. Έφυγαν βασικοί παίκτες και άργησαν να έρθουν άλλοι, αλλά μέρα με την ημέρα θα μπαίνουν σε ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα για να έχει περισσότερο βάθος για μια μεγάλη σεζόν.
Φέτος αγωνιστικά δεν κερδίσαμε θέση στην Ευρώπη αλλά εξαργυρώσαμε αυτό που είχαμε κερδίσει πριν 2 χρόνια. Ήταν άσχημο για τον Πανιώνιο, αλλά καλό για μας. Μάθαμε ότι παίζουμε στην Ευρώπη μια μέρα πριν την κλήρωση. Η μοίρα του προέδρου είναι η ίδια. Χρειάζεται μεγάλο στομάχι. Πριν 5 χρόνια είχα πει για Ευρώπη, τώρα δικαιωθήκαμε. Να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται φέτος».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr