Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ίσως γίνουν άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές στον ΠΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα, καθώς την Κυριακή η αποστολή θα επιστρέψει στα Γιάννινα. Χθες το πρόγραμμα είχε πολύ τακτική. Περισσότερο ο Ηρακλής Μεταξάς δούλεψε στις στατικές φάσεις, στα στημένα και στις πλαγιοκοπήσεις, με κινητήριους άξονες τους πλάγιους μπακ. Πολλές ήταν και οι παρατηρήσεις που έκανε στους παίκτες, ζητώντας καλύτερα τελειώματα. Ο τεχνικός της ομάδας πολλές φορές ακούστηκε να λέει ότι όσο μεγαλύτερος θα είναι ο βαθμός ευστοχίας με λιγότερες χαμένες ευκαιρίες, τόσο πιο εύκολα θα έρχονται και τα καλά αποτελέσματα. Η συνέχεια δόθηκε με δίτερμα σε ένα τμήμα του γηπέδου και με 8 παίκτες η κάθε ομάδα. Ο Μεταξάς είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, βλέποντας ακόμη ότι με τον καιρό συνεχώς βελτιώνονται πράγματα που ζητά να βγαίνουν στο γήπεδο. Μέχρι την Κυριακή που η ομάδα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στα Γιάννινα, ο τεχνικός της ομάδας θα έχει αξιολογήσει τους παίκτες, όπως και τις ανάγκες που έχει η ομάδα ενόψει περαιτέρω ενισχύσεων. Στην συνάντηση που είχε ο κ. Μεταξάς, στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρεις με τέσσερις ακόμα μεταγραφές, για να γεμίσει περισσότερο ο άξονας και η ομάδα να έχει εναλλακτικές λύσεις. Συνεπώς, ο μεταγραφικός κύκλος του ΠΑΣ δεν έκλεισε με την απόκτηση των Σνάιντερ, Καραγιάννη, Καραχάλιου, Περέα, Σούλη, Παναγιώτη Τριάδη, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η απόκτηση αμυντικού χαφ από το εξωτερικό. Στο Βέρμιο συνεχίζει τις προπονήσεις ο Οσάουε και θα αποκτηθεί, καθώς άναψε το πράσινο φως ο Μεταξάς. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται και στην περίπτωση Κόντε. Γράφτηκαν πολλά περί επιστροφής του στον ΠΑΣ, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Όμως, όσο ο Ισπανός φορ παραμένει χωρίς ομάδα στα Αραβικά Εμιράτα, τόσο θα είναι και εν δυνάμει μεταγραφικός στόχος της τοπικής ομάδας.

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τα εισιτήρια διαρκείας, υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου, πολλά είναι τα τηλεφωνήματα που έγιναν στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά υπάρχει από τους περισσότερους στάση αναμονής μέχρι να φτάσουν στην αγορά των καρτών. Επειδή δεν εξέλειψε το πρόβλημα της πανδημίας και πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, ο κόσμος περιμένει να δει τι εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, αφού γίνουν με κόσμο και οι αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και μετά να αγοράσει τα εισιτήρια. Πάντως η εκδήλωση ενδιαφέροντος που υπήρξε το τελευταίο τριήμερο, θεωρείται καλό σημάδι από ανθρώπους της τοπικής ΠΑΕ.

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Δανεικοί θα παραχωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Χριστοβασίλης και Μεταξάς τα είπαν και στη Νάουσα την Τρίτη όπου βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος. Σύμφωνα με το sportime.gr που έχει καλές πηγές στον ΠΑΣ, εκτός από τον Πήλιo, δανεικός, τουλάχιστον ως πρόθεση, είναι να παραχωρηθεί και ο Παύλος Γροσδάνης. Ο 19χρονος μέσος έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια των πλέι άουτ, αλλά μόλις και μετά βίας, συμπλήρωσε ένα ολόκληρο 90λεπτο. Μάλιστα, έγινε κρούση σε έναν πρώην Γιαννιώτη, τον Νίκο Μπαδήμα. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, είναι προπονητής στον Εργοτέλη.

ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι μετά την εξέταση των φακέλων για τις αδειοδοτήσεις ενόψει της νέας περιόδου, πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League Interwetten έξι ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, πήραν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αστέρας και Ατρόμητος. Παράλληλα, πράσινο φως άναψε η επιτροπή και για τις Β ομάδες των τριών πρώτων συλλόγων. Από εκεί και πέρα πιστοποιητικό πήραν επίσης τα Χανιά από τη Super League 2 και η ΚΑΕ Κύμη. Ο φάκελος του ΠΑΣ και άλλων ομάδων θα κριθεί σε άλλη συνεδρίαση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΠΠOΚΡΑΤΕΙΟ

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να ευχαριστήσει το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Διαγνωστικό Κέντρο Ιωαννίνων και τη διοίκηση του, για την πολύτιμη επιστημονική και ιατρική υποστήριξη του για ακόμα μία χρονιά. Υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια στην ομάδα μας για την διάγνωση, ανάλυση και παρακολούθηση της υγείας και της κατάστασης των ποδοσφαιριστών μας».