Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Συμφώνησαν Κόντε – Χριστοβασίλης αλλά με αστερίσκο

Μπορεί να έχει φουντώσει πάλι η μεταγραφολογία στον ΠΑΣ με την έλευση στα Τρία Πέντε Πηγάδια του 30χρονου Γερμανοπολωνού αμυντικού Μίκαελ Γκαρντάφσκι και την εισήγηση του Ηρακλή Μεταξά να γεμίσει περισσότερο ο άξονας της ομάδας με την απόκτηση 3-4 ακόμη παικτών, αλλά ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Πέδρο Κόντε. Μια υπόθεση που απασχολεί τον τελευταίο μήνα τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Τα νεότερα που έρχονται από την υπόθεση αυτή είναι η συμφωνία του Ισπανού στράικερ να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ, εφόσον δεν βρει ομάδα στα Αραβικά Εμιράτα. Αυτός είναι και ο αστερίσκος της συμφωνίας. Αν βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη θα συνεχίσει εκεί. Αν δεν βρει, θα ετοιμάσει βαλίτσες για τα Γιάννινα, αφού έχει συμφωνήσει στο οικονομικό και σε όλους τους όρους του συμβολαίου που του προτάθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη.

Η συμφωνία ΠΑΣ και Κόντε είναι δεδομένη, αλλά με αστερίσκο. Ο αστερίσκος αυτός θα υπάρχει για κάποιο ακόμη χρονικό διάστημα. Ο Χριστοβασίλης, που μιλά συχνά μαζί του, του έδωσε χρόνο να ψάξει εκεί για ομάδα και θα τον περιμένει όσο καιρό χρειαστεί. Άλλωστε ο Κόντε ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να υπογράψει στον ΠΑΣ μέχρι στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Όμως δεν θα πάει τόσο πίσω η υπόθεση. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι αρχές Αυγούστου, αφού θέλει και ο Μεταξάς να ετοιμάσει την ομάδα για το πρωτάθλημα.

Πάντως όσο περνά ο καιρός χωρίς να έχει βρει ομάδα ο Κόντε, τόσο μεγαλώνουν και οι ελπίδες να ξαναγυρίσει στον ΠΑΣ και να στείλει τους φιλάθλους στα κάγκελα. Έχει ενημερωθεί και ο Μεταξάς τι σημαίνει Κόντε, έχει δει βίντεο από αγώνες του και ασφαλώς θα τον ήθελε με κλειστά μάτια στην ομάδα. Όπως τονίσαμε και άλλες φορές, οι Αλβαρέζ, Τσιριμώκος και Κόντε είναι οι μεγαλύτεροι σέντερ φορ που πέρασαν από τον «Άγιαξ της Ηπείρου».