Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Για τρία χρόνια στον ΠΑΣ ο Χουάν Χοσέ Περέα

Παίκτης του ΠΑΣ για τρία χρόνια ο Περέα του Παναθηναϊκού


Τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι 30-6-2024 υπέγραψε ο Κολομβιανός επιθετικός Χουάν Χοσέ Περέα, που ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο Παναθηναϊκός τον παρεχώρησε στον ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας ένα ποσό 50.000 ευρώ και έχοντας ποσοστό 35% σε περίπτωση μεταπώλησης σε άλλη ομάδα. Ο Περέα την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός από τους πράσινους στον ΝΠΣ Βόλος, όπου είχε γενικά μια καλή χρονιά, με 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 γκολ. Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2000 στη Μπόκοτα της Κολομβίας.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της πατρίδας του EC Escofutuper. Το καλοκαίρι του 2018 ήταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πόρτο, από την οποία μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό είχε την σεζόν 2019-20 28 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό, Juan-Josè Perea. Ο Perea πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στα Ιωάννινα με την άφιξη του, ενώ αντίστοιχα τα εργομετρικά τα ολοκλήρωσε στα 3-5 πηγάδια, οπού και βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία. Σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα 3 έτη με την ομάδα μας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Βόλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ήταν στην U19 της Porto και την Escofutuper.
Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση με τον ΠΑΣ και ανυπομονώ μετά από καιρό να αγωνιστώ σε γεμάτα γήπεδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.”