Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Υπογράφει στον ΠΑΣ ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι

Ένα νέο πρόσωπο βρέθηκε στα 3-5 Πηγάδια, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο λόγος για τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι. Ο 30χρονος Γερμανοπολωνός εθεάθη στο γήπεδο όπου έκανε προπόνηση ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας. Έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις στο παρελθόν.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κολωνία. Από εκεί κάποια στιγμή πήγε δανεικός στην Καρλ Τσάις Γένα και στη συνέχεια στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Όσναμπρουκ και Βικτόρια Κολωνίας ήταν οι επόμενες ομάδες του και μετά η Ντούισμπουργκ. Η Χάνσα Ρόστοκ ήταν ο τελευταίος γερμανικός προορισμός για εκείνον και ακολούθησε η Πολωνία. Πρώτα η Κορόνια Κίελτσε και μετά η Κραϊόβα. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος όταν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν.

Με την Κραϊόβα αγωνίστηκε σε 5 ματς πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και σε δύο με τη δεύτερη ομάδα της. Τις προηγούμενες χρονιές στην Πολωνία είχε περισσότερες συμμετοχές. Την πρώτη του χρονιά με τη Κορόνα Κίελτσε έπαιξε συνολικά σε 21 ματς και τις άλλες δύο σε 32 και 25 αντίστοιχα.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε μέχρι και προπονήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέχουν άμεσα. Η ανάγκη για ενίσχυση ούτως ή άλλως είναι δεδομένη.

 

ΠΗΓΗ: sportime.gr