Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Γιαννίκης σε παίκτες: Θέλουμε ακόμη δουλειά

Τα λέει συχνά με τους παίκτες ο Αργύρης Γιαννίκης (φωτο)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Τους παίκτες του ΠΑΣ προσπάθησε να προσγειώσει τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, ώστε να μη παρασυρθούν από τις νίκες στα φιλικά παιχνίδια και να είναι αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

«Ναι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνετε, αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεων που έχουμε στη συνέχεια» ανέφερε σε κουβέντα που είχε μαζί τους. Πρόσθεσε ότι ακόμη η ομάδα δεν είναι έτοιμη στον βαθμό που θα ήθελε αυτός, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κατά τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο που απομένει μέχρι στο τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου που θα γίνει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Άρη στο γήπεδο Χαριλάου. Διευκρινίστηκε ότι λόγω της παράτασης των δύο αγωνιστικών που πήρε ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει τη μάχη του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική και τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών, με Απόλλωνα στη Ριζούπολη και Λάρισα στα Γιάννινα, να γίνουν σε εμβόλιμες αγωνιστικές. Ήδη η λίγκα όρισε το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής να γίνει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Τις επόμενες ημέρες που θα ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, θα ορίσει και την ημερομηνία του αγώνα ΠΑΣ – Λάρισα. Ο ΠΑΣ, όπως τονίσαμε και χθες, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο που απομένει ώστε να καλύψει το ντεζαβαντάζ της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας λόγω κορονοϊού και να μονταριστεί ενόψει των προσεχών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Για τον λόγο αυτό κλείστηκαν και άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, έστω με ομάδες Σούπερ Λικγ 2, για να πάρουν οι παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Μεθαύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 θα υποδεχθεί στο ΠΕΑΚΙ τον Λεβαδειακό και την άλλη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 18.00 θα υποδεχθεί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν με κλειστές πόρτες και χωρίς φιλάθλους, όπως επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί αυτές τις ημέρες ο Αργεντινός αμυντικός Ροντρίγκο Εραμούσπε, με τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού. Από την άλλη εβδομάδα σταδιακά θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Α. Ε. Καραϊσκάκης. Αντίθετα ο Ισπανός μέσος Χουάν Ντομίνγκεθ ολοκληρώνει το ατομικό πρόγραμμα με πολλές πιθανότητες να παίξει στο μεθαυριανό φιλικό με τον Λεβαδειακό.