Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Μπαδήμας: Η σφαλιάρα σε κάποιες περιπτώσεις κάνει καλό!

Οι δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ο Νίκος Μπαδήμας (φωτο) βοηθός του Γιαννίκη


Ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι. Μίλησε στις κάμερες ο βοηθός του Νίκος Μπαδήμας που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το αποτέλεσμα στα φιλικά δεν μετρά, αλλά η σφαλιάρα σε κάποιες περιπτώσεις κάνει καλό.

Ευτυχώς οι σφαλιάρες έρχονται σε τέτοια παιχνίδια. Μας έλειψε η συνοχή, δεν είχαμε τη χημεία των προηγούμενων αγώνων. Έλειπαν πέντε παίκτες, οι τρεις όλη την εβδομάδα, οι δύο την τελευταία στιγμή και αποφασίσαμε, λόγω και της κατάστασης του γηπέδου να μη ρισκάρουμε κάτι, οπότε ήταν μια ευκαιρία για μας να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Ορισμένοι παίκτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις».

Για το τι κρατά και τι όχι από το παιχνίδι: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στον αντίποδα, τα τρία γκολ του αντιπάλου ήρθαν από κάποιες δικές μας άτυχες στιγμές. Πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη, γιατί στη Σούπερ Λιγκ πληρώνονται αυτά τα λάθη».

Για τη συμμετοχή Ντομίνγκεθ και Εραμούσπε: «Ήταν ευκαιρία τα νέα αυτά παιδιά να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής, γιατί θα πρέπει να μπουν στην ομάδα και ο χρόνος είναι λίγος».