Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ιδού ο ΠΑΣ της νέας σεζόν με μέσο όρο ηλικίας 24,6!

Ο ΠΑΣ είναι ίσως η πιό νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα με μέσο όρο ηλικίας 24,6. Η φωτογραφία είναι της Λαμπρινής Σταμούλη από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Σήμερα ένα θέμα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Θα παρουσιάσουμε την ταυτότητα του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα. Σημαντικές πληροφορίες για το ρόστερ, την πορεία στην Α' Εθνική, διανθισμένες με ιστορικά στοιχεία.

Τη νέα σεζόν 2020-21, ο “Αγιαξ της Ηπείρου” θα λάβει μέρος για 25η φορά στην Α' Εθνική Κατηγορία. Έναν χώρο που πρωτογνώρισε το 1974. Σε εκείνη τη δεκαετία, έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του. Μετά το 1984 και τον υποβιβασμό στο μπαράζ με τον Πανιώνιο στη Λάρισα, ξεκίνησαν τα πέτρινα χρόνια. Μέχρι το 2008 που ανέλαβε την ομάδα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, επί 24 ολόκληρα χρόνια (1984-2008), ο ΠΑΣ περιστασιακά ανέβαινε στην Α' Εθνική και την επόμενη χρονιά υποβιβάζονταν. Στο διάστημα αυτό υποβιβάστηκε 2 φορές και στη Γ' Εθνική, γνωρίζοντας καταστάσεις πλήρους απαξίωσης. Την τελευταία 12ετία η τοπική ομάδα ανέκτησε το κύρος της, κάνοντας έντονη την παρουσία της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί ο Χριστοβασίλης να έκανε λάθη, τα οποία αυτός πλήρωσε, αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι επί των ημερών του ο ΠΑΣ είναι συνεχώς στη Σούπερ Λιγκ (δύο φορές υποβιβάστηκε και επανήλθε ως πρωταθλητής), βγήκε στην Ευρώπη και έχει αξιοπρεπή παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΣ.

Με την πανδημία του κορονοϊού, η κοινωνία βιώνει δύσκολες καταστάσεις, όπως και το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ έχει μπροστά του μια δύσκολη χρονιά απ' όλες τις απόψεις, οικονομικά και αγωνιστικά. Από τον Μάρτιο που διακόπηκε το πρωτάθλημα, μέχρι τώρα, στα ταμεία της ΠΑΕ δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ ως έσοδο, ενώ τα έξοδα έτρεχαν σε καθημερινή βάση (πληρωμές παικτών, προσωπικού, καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, ενοίκια, δόση 63.000 ευρώ μηνιαίως στην εφορία, μεταγραφές, προετοιμασία, συντήρηση ομάδων νέων κλπ). Λόγω απαγόρευσης παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, η ΠΑΕ δεν κυκλοφόρησε εισιτήρια διαρκείας, που ήταν οικονομική ανάσα για την δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού. Τα μοναδικά έσοδα θα είναι από χορηγίες (και αυτές περιορισμένες) και τηλεοπτικά δικαιώματα. Στην παρούσα φάση ο ΠΑΣ χτίζει το οικοδόμημα της νέας σεζόν, χωρίς να έχει από πουθενά έσοδα. Κάποιες προκαταβολές μόνο από χορηγίες.

Δυσκολίες υπάρχουν και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι ομάδες που ανεβαίνουν από τη Β' Εθνική είναι υποχρεωμένες να κάνουν αναδιάρθρωση του έμψυχου δυναμικού και περισσότερες μεταγραφές από τις υπόλοιπες ομάδες, που ήταν και πριν στη Σούπερ Λίγκα. Επιπλέον έχουν να καλύψουν και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας, που δεν καλύπτεται μόνο με προπονήσεις, αλλά και με αγώνες. Όπως σημειώσαμε και τις προηγούμενες ημέρες, ο ΠΑΣ δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, εκπέμποντας μηνύματα αισιοδοξίας. Όχι μόνο γιατί έκανε καλές γενικά εμφανίσεις στα φιλικά, αλλά γιατί βγάζει στο γήπεδο πράγματα που διδάσκονται στις προπονήσεις, γεγονός που δείχνει ότι στην ομάδα υπάρχουν καλός δάσκαλος (Γιαννίκης) και καλοί μαθητές (ποδοσφαιριστές).

Ας δούμε καλύτερα τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους που είναι φέτος στη σκηνή του ΠΑΣ Γιάννινα.   

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΙΔΡΥΣΗ: Το έτος 1966 με τη συγχώνευση των ομάδων Αβέρωφ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός.

ΧΡΩΜΑ: Μπλε και άσπρο.

ΣΗΜΑ: Ο ταύρος με φύλλα βελανιδιάς.  Αρχαίο έμβλημα της Ηπείρου το οποίο απεικονιζόταν σε νόμισμα την εποχή του Κοινού των Ηπειρωτών (232-167 π.Χ.) και σίγουρα αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ: 1974-84, 1985-87, 1990-91, 2000-01, 2002-03, 2009-10, 2011-2019.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Η έξοδος στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2016, η συμμετοχή στο Βαλκανικό Κύπελλο το 1979, η κατάληψη της 5ης θέσης στις σεζόν 1975-76, 1978-79, 2012-13. Επίσης έφτασε μέχρι τα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος το 2007 και το 2012.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Πρώτος σε συμμετοχές σε αγώνες Α’ Εθνικής είναι ο Χουάν Μοντέζ με 231, έναντι 222 του Γκλασμάνη και 217 του Κοντογιωργάκη.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Πρώτος σκόρερ σε αγώνες Α’ Εθνικής είναι ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης που πέτυχε 59 γκολ, έναντι 44 του Δημήτρη Σεϊταρίδη και 38 του Αλφρέδο Γκλασμάνη.

ΕΔΡΑ: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» χωρητικότητας 7.200 θέσεων. Η ονομασία οφείλεται στους αδελφούς Ζωσιμά, εθνικούς ευεργέτες, με καταγωγή από το χωριό Γραμμένο Ιωαννίνων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Χριστοβασίλης, επιχειρηματίας. Κατέχει την ίδια θέση, όπως και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από το 2008, όταν διαδέχθηκε στην ΠΑΕ τον Αλέξη Κούγια. Κατάγεται από τα Άγναντα του νομού Άρτας. Σπούδασε στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης (Αμερική) λαμβάνοντας πτυχίο Master. Το διάστημα 1980 με 1986, ως πολιτικός μηχανικός ήταν υπεύθυνος του Δήμου Νέας Υόρκης για την κατασκευή Σχολικών Κτιρίων. Το 1986 απέκτησε δική του κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη, κατασκευάζοντας έργα στην ευρύτερη περιοχή. Το 1993 επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε την εταιρεία Β.M. Mediterranean ΑΒΕΕ, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή-διανομή των αμερικανικών οικοδομικών χρωμάτων Benjamin Moore. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αργύρης Γιαννίκης. Γεννήθηκε το 1980 στη Νυρεμβέργη από Έλληνες γονείς, μετανάστες στη Γερμανία και με καταγωγή από Τρίκαλα. Έχει βρεθεί στον πάγκο των τμημάτων υποδομής της Καρσλούης, ενώ έχει υπάρξει και βοηθός προπονητής της πρώτης ομάδας από το 2012 έως το 2016. Είναι η πρώτη δουλειά του Αργύρη Γιαννίκη στην Ελλάδα, αφού η καριέρα του αναπτύχθηκε στην Γερμανία.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ: Βοηθός προπονητή Νίκος Μπαδήμας, γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός, εκπαιδευτής τερματοφυλάκων Σπύρος Χριστόπουλος, αναλυτής αγώνων Νίκος Γκορτζής.

ΓΙΑΤΡΟΣ: Επικεφαλής του ιατρικού τιμ είναι ο ορθοπεδικός γιατρός Σταύρος Ριστάνης.

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: Φίλιππος Σκόρδος.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ: Αποχώρησαν οι Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζιούλης, Σκόνδρας, Κούζικ, Νικολιάς, Βασιλάκης. Αποκτήθηκαν οι Σάλιακας (Λαμία), Κάργας (Λέφσκι Σόφιας), Πίρσμαν (Χάποελ Τελ Αβίβ), Ντομίνγκεθ (Στουρμ Γκρατς), Εραμούσπε (Ατλέτικο Μπελγκράνο), Νατίντσικ (Β΄ομάδα Ντιναμό Μπρεστ).

ΡΟΣΤΕΡ-ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ: Λευτέρης Χουτεσιώτης, Μάκης Γιαννίκογλου (τερματοφύλακες), Μανώλης Σάλιακας, Νόντας Παντελάκης, Γιάννης Κάργας, Μάρβιν Πίρσμαν, Γιώργος Γώγος, Αντώνης Οικονομόπουλος, Σταύρος Πήλιος, Παντελής Πανουργιάς, Ροντρίγκο Εραμούσπε (αμυντικοί), Φάμπρι Κάστρο, Αλέξανδρος Λώλης, Στέφανος Σιόντης, Άγγελος Λιάσος, Χουάν Ντομίνγκεθ, Αλέξανδρος Καρτάλης, Βλάντισλαβ Νάουμετς, Παύλος Γροσδάνης (Μέσοι), Σάντι Κριζμάν, Χρήστος Ελευθεριάδης, Λεό Ζαν Μπατίστ, Γιώργος Παμλίδης, Γιώργος, Ξύδας, Μαξίμ Νατίντσικ (επιθετικοί).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ: Στην Κ19 ο Χρήστος Αγγέλης και στην Κ17 ο Μιχάλης Μπόλος. 

ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Χρύσα Σεβαστοπούλου, δικηγόρος Αθηνών.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Φόντας Βρόσγος, ιδιωτικός ερευνητής.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Δημήτρης Νιαρχάκος επιχειρησιακός διευθυντής, Αλέκος Πότσης, Ανδρέας Πότσης, Ηλίας Μύταρης, Κώστας Πεδιαδιτάκης, Ειρήνη Τέτσιου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Μπάμπης Καρβέλης. 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ: Λευτέρης Βασιλείου, Βασίλειος Παναγιώτου.

Είναι νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 24,6

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αναμένεται να γίνουν ακόμη 2-3 μεταγραφές. Οι 17 είναι Έλληνες και 8 αλλοδαποί, έχοντας οι περισσότεροι κοινοτικό διαβατήριο, δηλαδή κατάγονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο Στέφανος Σιόντης (33 ετών) και μικρότεροι οι 18χρονοι Αλέξανδρος Λώλης, Παύλος Γροσδάνης, Μάξιμ Νατίντσικ, γεννηθέντες το 2002. Ο ΠΑΣ είναι από τις λίγες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα όπου πλεονάζει το ελληνικό στοιχείο. Μάλιστα, από τους 16 Έλληνες παίκτες, οι πέντε (Λώλης, Γροσδάνης, Λιάσος, Γώγος, Πήλιος) προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας. Ο μέσος όρος ηλικίας των υπαρχόντων παικτών είναι 24,6. Ο ΠΑΣ είναι μια νεανική ομάδα και όλοι σχεδόν οι παίκτες εντάχθηκαν στο δυναμικό, τα δύο τελευταία χρόνια. Οι πιο παλιοί είναι οι Κάστρο, Σιόντης, Παμλίδης, Κριζμάν και οι…πιτσιρικάδες που έγιναν επαγγελματίες το 2018! Επίσης και ο Αργύρης Γιαννίκης είναι από τους πιο νέους σε ηλικία προπονητές της Σούπερ Λίγκας.

Λευτέρης Χουτεσιώτης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 20-7-1994 στο Μακρυχώρι Ημαθίας
ΘΕΣΗ: Τερματοφύλακας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ολυμπιακός


Μάκης Γιαννίκογλου
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 25-3-1993 στην Καβάλα
ΘΕΣΗ: Τερματοφύλακας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ

 

Μανώλης Σάλιακας
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 12-9-1996 στο Ηράκλειο Κρήτης
ΘΕΣΗ: Δεξιός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ολυμπιακός, Χανιά, Λαμία

 

Μάρβιν Πίρσμαν
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 10-2-1991 στο Βέλγιο
ΘΕΣΗ: Αριστερός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Μπέβερεν, Ρουάλ, Χάποελ Τελ Αβίβ

 

Νόντας Παντελάκης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ:10-2-1995 στα Χανιά
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Εργοτέλης, Φωστήρας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

 

Γιάννης Κάργας
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 9-12-1994 στο Κιλκίς
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Καβάλα, Φωστήρας, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Πανιώνιος, Ντιναμό Μπρεστ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λέφσκι Σόφιας.

 

Γιώργος Γώγος
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 11-7-2001 στα Γιάννινα
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ομάδα Νέων Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα

 

Αντώνης Οικονομόπουλος
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 9-5-1998 στην Αθήνα
ΘΕΣΗ: Δεξιός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ομάδα Νέων Κ19 Παναθηναϊκού, Σπάρτη, Απόλλων Σμύρνης

Παντελής Πανουργιάς
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 13-4-1998 στη Γερμανία
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Άουγκσμπουργκ Γερμανίας, Ομάδα Νέων ΑΕΚ, Μπραουνσβάικ Γερμανίας, Τσβόλε Ολλανδίας.

 

Ροντρίγκο Εραμούσπε
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 3-5-1990 στο Μπουένος Άϋρες Αργεντινής
ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Λανούς Αργεντινής, Ουρακάν, Ατλέτικο Ραφαέλα, Τίγκρε, Κίτο Κολομβίας, Νάσιοναλ Ουρουγουάης, Ατλέτικο Μπελγκράνο Αργεντινής

 

Σταύρος Πήλιος
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 10-12-2000 στα Ιωάννινα
ΘΕΣΗ: Αριστερός αμυντικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ομάδα νέων Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα

 

Φάμπρι Κάστρο
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 21-2-1992 στην Κολομβία
ΘΕΣΗ: Αμυντικό χαφ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Γουίλμες Αργεντινής, Πάστο Κολομβίας, Γκουαρανί Βραζιλίας, Σερβέτ Ελβετίας.

 

Αλέξανδρος Λώλης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 5-9-2002 στην Ηγουμενίτσα
ΘΕΣΗ: Μεσοεπιθετικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας, Ομάδα Νέων ΠΑΣ Γιάννινα

 

Στέφανος Σιόντης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 4-9-1987 στα Ιωάννινα
ΘΕΣΗ: Μέσος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Παναθηναϊκός, Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Καβάλα, Παναιτωλικός, Δόξα Κατοκοπιάς Κύπρου, Βέροια

 

Άγγελος Λιάσος
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 25-5-2000 στην Φλώρινα
ΘΕΣΗ: Αμυντικό χαφ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΠΑΣ Φλώρινα, Ομάδα Νέων Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα

 

Παύλος Γροσδάνης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 3-4-2002 στην Φλώρινα
ΘΕΣΗ: Επιθετικό χαφ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΠΑΣ Φλώρινα, Ομάδα Νέων Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα

 

Αλέξανδρος Καρτάλης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 29-1-1995 στη Γερμανία
ΘΕΣΗ: Μέσος 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Γκρόιτερ Φιρτ Γερμανίας, Άαλεν Γερμανίας, Ζβίκου Γερμανίας

 

Χουάν Ντομίνγκεθ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 8-1-1990 στην Ισπανία
ΘΕΣΗ: Μέσος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Ισπανίας, Μαγιόρκα Ισπανίας, Στουρμ Γκρατς Αυστρίας

 

Βλάντισλαβ Νάουμετς
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 7-5-1999 στο Κίεβο Ουκρανίας
ΘΕΣΗ: επιθετικό χαφ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ομάδα Νέων Ντιναμό Κιέβου

 

Χρήστος Ελευθεριάδης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 30-9-1991 στην Καβάλα
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Αλμωπός Αριδαίας, Καβάλα, Πιερικός, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή.

 

Σάντι Κριζμάν
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 17-8-1989 στην Πούλα Κροατίας
ΘΕΣΗ: Σέντερ φορ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Σμινς, Κάρλοβατς, Ίστρα, Ριέκα, Κοπρίβνιτσα, Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο, Κόπερ Κροατίας, Λάρισα.

 

Λεό Ζαν Μπαπτίστ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 3-5-1996 στη Λυών της Γαλλίας
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Β’ Ομάδα Σοσό Γαλλίας, Κισσαμικός Χανίων

Γιώργος Ξύδας
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 14-4-1997 στη Χίο
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Καλλονή, Ολυμπιακός, Χανιά

Γιώργος Παμλίδης
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 13-11-1993 στην Κατερίνη
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Θερμαϊκός Κορινού Πιερίας, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Πιερίας, Εργοτέλης, Λάρισα, Εργοτέλης, Κέρκυρα

 

Μαξίμ Νατίντσικ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 29-1-2002 στη Λευκορωσία
ΘΕΣΗ: Επιθετικός 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Β’ ομάδα Ντιναμό Μπρεστ.