Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Μεταγραφές και τεχνικός διευθυντής στο προσκήνιο του ΠΑΣ

Μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά από αύριο Δευτέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Με ρεπό πέρασαν στη Γιορτή της Μεγαλόχαρης οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, το τριήμερο που ακολούθησε βγήκε ξεκούραστα με ελαφρές προπονήσεις με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό.

Το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο είναι για σήμερα Κυριακή 16/8 το απόγευμα, έχοντας ο Αργύρης Γιαννίκης όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όπως και τον Βέλγο αμυντικό Μάρβιν Πίρσμαν, που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Από αύριο Δευτέρα ξεκινά μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα για τα μεταγραφικά, αφού αναμένεται να υπάρξουν συμφωνίες και ανακοινώσεις. Ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι περιορισμένος και ο Γιαννίκης από τις 20 Αυγούστου και μετά θέλει να έχει διαμορφώσει κατά 80% το ρόστερ για τη νέα σεζόν, για να μπορέσει να μοντάρει την ομάδα. Επόμενη μεταγραφή θα είναι του Γιάννη Κάργα που αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, μόλις ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα με τη Λέφσκι που έφεραν πίσω τις ανακοινώσεις.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Πέρασε ενάμισης μήνας που σταμάτησε η συνεργασία με τον Γιώργο Ντάσιο και ακόμη δεν βρέθηκε ο αντικαταστάτης του. Μάλιστα η ομάδα έκανε προετοιμασία στο Καρπενήσι χωρίς να έχει υπεύθυνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το κενό καλύπτει προσωρινώς ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ενώ ο Γιαννίκης μιλά πολλές φορές απευθείας με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, αλλά υπάρχει δέσμευση να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής. Για ένα διάστημα έγιναν συζητήσεις με τον Κώστα Φραντζέσκο αλλά η περίπτωση αυτή ναυάγησε. Πάντως στα Γιάννινα φημολογείται η επιστροφή του Δημήτρης Νιαρχάκου, που έλυσε τη συνεργασία του τιμ μάνατζερ που είχε με τον Άρη. Μεταγραφές και τεχνικός διευθυντής είναι ζητήματα που θα ξεκαθαρίσουν πριν βγει ο Αύγουστος.