Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Έστω και με ελλιπές ρόστερ, ενδιαφέρει τον Γιαννίκη το σημερινό φιλικό

Στο Περιστέρι το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, σήμερα Πέμπτη 20/8 και ώρα 19.30

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στις 19.30 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Περιστερίου τον Ατρόμητο.

Όπως τονίσαμε και χθες, μπορεί το ρόστερ της ομάδας να είναι ελλιπές, αφού δεν έχουν προχωρήσει στον βαθμό που θα έπρεπε οι μεταγραφές, αλλά το σημερινό τεστ είναι πολύτιμο για τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, για να έχει μια πρώτη εικόνα για τους παίκτες του. Την Κυριακή θα γίνει και άλλο φιλικό στο γήπεδο του Ρέντη με τον Ολυμπιακό, προπονητικού χαρακτήρα και με κλειστές πόρτες, οπότε ο κόουτς θα έχει και δεύτερη ευκαιρία να «τσεκάρει» κάποια πράγματα που τον ενδιαφέρουν. Λόγω και του φιλικού με τον Ολυμπιακό, η αποστολή θα μείνει στην Αθήνα μέχρι την Κυριακή και θα προπονείται σε γήπεδα της Αττικής. 

Η αποστολή είναι από χθες στην Αθήνα όπου έκανε και τεστ για τον κορονοϊό. Το απόγευμα έγινε ελαφρά προπόνηση. Στη σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο Περιστερίου ο Γιαννίκης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Τα φώτα θα πέσουν και στους Σάλιακα και Πίρσμαν, που είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές. Θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας και ασφαλώς θα φανεί και ο βαθμός προσαρμογής αυτών στα νέα δεδομένα, ειδικά του Βέλγου αμυντικού που γνωρίζει για πρώτη φορά από κοντά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, δεν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων. 
Ο ΠΑΣ, όπως τόνισε στη συνέντευξη που έδωσε στον «Ηπειρωτικό Αγώνα» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει αγωνιστικό ντεζαβαντάζ έναντι των άλλων ομάδων, γιατί έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 7 Μαρτίου, που είχε διακοπεί λόγω COVID-19 το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 που ολοκλήρωσαν, έστω και μέσα στο καλοκαίρι, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Αυτό το κενό θα καλυφθεί με τα φιλικά παιχνίδια. Εκτός από τα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένο και το φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 5 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο. Θα πρέπει να κλειστούν τουλάχιστον άλλα δύο με τρία φιλικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΑ

Τις ευχαριστίες του προς την οικογένεια του ΠΑΣ εξέφρασε ο Αλέξανδρος Νικολιάς σε ανάρτησή του στο facebook. Το που θα συνεχίσει την καριέρα του θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα τόνισε: «Αν αναφέρω ονόματα σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον..Γι αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΣ που ζήσαμε τόσα πολλά τα τεσσεράμισι αυτά χρόνια...Από έξοδο και πρόκριση στην Ευρώπη μέχρι υποβιβασμό και άνοδο...Κρατώ μόνο τις καλές στιγμές, τους φίλους που απέκτησα και την αγάπη που έλαβα....Εις το επανιδείν!!»

ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της sportime ο ΠΑΣ έκανε πρόταση στον 32χρονο Ισπανό μέσο της Στουρμ Γκρατς (Αυστρίας) Χουάν Ντομίνγκεζ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Λα Κορούνια Ντε Πορτίβο με 158 συμμετοχές και 11 γκολ. Κάτι νεώτερο δεν προέκυψε.

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΙΑ

Με προσωπική δήλωση ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Νικολιάς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και λόγω της προσωπικής σχέσης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πρότεινε στον πρώην άσσο του ΠΑΣ διετές συμβόλαιο. Ο Νικολιάς ζήτησε ένα χρόνο συμβόλαιο κάτι που απέρριψε η ΑΕΛ.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ η ξένη εταιρία NetBet είναι ο μέγας χορηγός του ΠΑΣ τη νέα σεζόν και θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Πρόκειται για στοιχηματική εταιρία.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ;

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, γίνονται συζητήσεις για κλείσιμο φιλικού της Παναχαϊκής με τον ΠΑΣ. Προσεχώς θα φιξαριστεί η ημερομηνία και το γήπεδο.