Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Μοντέζ, Εσπινόζα, Λιάκος σχολιάζουν τη συνέντευξη Γραμμενιάτη

Δεξιά ο θρυλικός Χουάν Μοντέζ σε βράβευση του Τσουκαλά ως MVP σε αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 1 2015-16

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τεράστια απήχηση είχε η συνέντευξη που έδωσε στον «Ηπειρωτικό Αγώνα» ο παλιός άσσος της χρυσής εποχής Τάκης Γραμμενιάτης. Όταν η συνέντευξη αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, ο Χουάν Μοντέζ, συγκινημένος  από την ανάγνωση και τα όσα είπε ο Γραμμενιάτης, έγραψε στο διαδίκτυο τα εξής:

«Επιτέλους Βαγγέλη, αν είναι κάποιος που πρέπει να τιμηθεί για όσα προσέφερε από την ομαδάρα μας, είναι ο Τάκης Γραμμενιάτης. Αυτός ο γίγαντας ο Τάκαρος. Αν ήταν ξένος σε άλλη πόλη, σίγουρα θα είχε τιμηθεί. Φιλιά πολλά στον παιχταρά. Και αυτός είχε αδελφός μου που μου χαρίζει ζωή».

Επίσης η κυρία Καίτη Εσπινόζα, έγραψε εκ μέρος του συζύγου της Σέργιο Εσπινόζα και τα εξής: «Συγχαρητήρια πρώτα για τον ίδιο και την τεράστια προσφορά του στην καλύτερη Ομάδα της Ηπείρου τον μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και σε εσάς που προβάλετε το έργο ανθρώπων που άφησαν παρακαταθήκη με τον προσωπικό τους αγώνα σε εκείνη!!! Καλή συνέχεια...».
Σχόλιο και από τον παλιό ποδοσφαιριστή του Αβέρωφ Ιωαννίνων Παναγιώτη Βασιλειάδη: «Εξαιρετικός παίκτης με πολύ μεγάλη προσφορά και ιστορία στο ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων».
Επίσης από την Ηγουμενίτσα που μένει μόνιμα, ο Νίκος Λιάκος σχολίασε: «Από τις μεγάλες φυσιογνωμίες του ΠΑΣ μέσα και έξω από τα γήπεδα Τεράστιος!». 
Στα πάρα πολλά σχόλια φιλάθλων του ΠΑΣ στο διαδίκτυο, στην ανάρτηση της συνέντευξης, ο Τάκης Γραμμενιάτης λακωνικά εξέφρασε τις ευχαριστίες του:  «Σας ευχαριστώ όλους θερμά. Ποτέ δεν ξεχνώ την δύναμη που έπαιρνα από όλους σας»