Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΣ έχασε 3-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο

Ο Ισραηλινός Αμίρ Αγκάγιεφ, που αποκτήθηκε προ ημερών σημείωσε το πρώτο γκολ του Ατρόμητου

Πιο έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση ο Ατρόμητος κέρδισε άνετα με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου.

Ήταν το πρώτο φιλικό για την γιαννιώτικη ομάδα μετά από αγωνιστική απραξία πολλών μηνών. Και στα παιχνίδια αυτά μόνο συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, όποια και αν είναι η εικόνα του αγώνα, που ενδιαφέρει πρωτίστως τους προπονητές. Όμως φωνάζει από μακριά ότι το ρόστερ του ΠΑΣ είναι ελλιπές, θέλει κάποιες ενισχύσεις με ποιοτικούς παίκτες. Και καμία ομάδα που άλλαξε κατηγορία δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση με τους ίδιους παίκτες. Ο Ατρόμητος είχε δύο ενδεκάδες με ποιοτικούς παίκτες σήμερα και συνεχίζει να ενισχύεται. Ο ΠΑΣ δεν ολοκλήρωσε τις μεταγραφές, θα λέγαμε ότι είναι ακόμη στην αρχή. Από την εικόνα στο Περιστέρι, κάποια πράγματα θα άρεσαν στον Γιαννίκη, όπως η προσπάθεια και τα τρεξίματα και κάποια όχι, ειδικά τα λάθη που προκαλούσαν κινδύνους στην εστία του Χουτεσιώτη. Το σκορ της ήττας κάθεται λίγο βαρύ, αλλά στα φιλικά είναι περιττή κάθε κριτική και ειδικά όταν είναι το πρώτο φιλικό της σεζόν. Όσο όμως προχωρά ο καιρός και πλησιάζει το πρωτάθλημα έχουν και τα φιλικά τη σημασία τους, τόσο για το σκορ όσο και για την εμφάνιση. Τώρα όμως, είναι πρόωρο να ειπωθεί οτιδήποτε, παρά μόνο ότι πρέπει να γίνουν σημαντικές προσθήκες, σύμφωνα με το πλάνο που υπέδειξε ο προπονητής. Η γηπεδούχος ομάδα στάθηκε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κέρδισε δίκαια με 3-0. Τα γκολ σημείωσαν στο 17’ με σουτ ο Αγκάγιεφ, στο 52’ με πέναλτι ο Βέλλιος και στο 78’ με πλασέ ο Ραμπέγιο. Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΣ την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γούτας, Στρούγγης, Γκάλο, Αθανασίου, Κιβρακίδης, Μπουζούλασιτς, Σάλομον, Γιακουμάκης, Αγκάγιεφ, Μανούσος.
Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο οι: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Βέλλιος, Νάτσος, Χαρίσης, Ραμπέγιο, Νταβιώτης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος, Μανδάς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Πανουργιάς, Κάστρο, Καρτάλης, Λώλης, Νάουμετς, Παμλίδης, Λεό.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γιαννίκογλου, Γώγος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος, Ελευθεριάδης, Πήλιος, Γροσδάνης.

-Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Παντελάκης και αποχώρησε. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό και ενδεχομένως να αγωνιστεί την Κυριακή με Ολυμπιακό.

-Γύρισε από την Ουκρανία και ο Κούζικ που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου. Δεν βρήκε ομάδα στην πατρίδα του και γύρισε στον ΠΑΣ;

-Ο Γιάννης Κάργας που είναι η 3η μεταγραφή κάθισε στον πάγκο αλλά δεν αγωνίστηκε, όπως και ο Κριζμάν που έκανε μόνο ζέσταμα με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό.