Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Θα βγάλει και ο ΠΑΣ δύναμη και εγωισμό στο ματς με την ΑΕΚ

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΣ αλλά αυτό μόνο φόβο δεν προκαλεί στους κυανόλευκους των Ιωαννίνων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ώρα 21.30), έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, που θα τον βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια. Μάλιστα σήμερα ο Κρητικός τεχνικός θα «κατασκοπεύσει» από την τηλεόραση την «Ένωση» που θα αγωνιστεί το βράδυ στη Βουδαπέστη με τη Βίντι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι Γιαννιώτες ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολη αποστολή, έχοντας να αντιμετωπίσουν την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας, αλλά αυτό μόνο φόβο δεν προκαλεί. Απεναντίας κάνει πιο δυνατούς τους κυανόλευκους για να βγάλουν και τον δικό τους εγωισμό στο γήπεδο. 

Το ευχάριστο για τον Πετράκη είναι ότι υπάρχουν επιστροφές παικτών στην ενεργό δράση και δεν έχει τις απουσίες που είχε στα τελευταία φιλικά. Για το ματς με την ΑΕΚ υπολογίζει τους Κόντε, Νικολιά, Κούζικ, Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα, Βιδάλ που αποθεραπεύτηκαν και είναι ήδη στις προπονήσεις. 

Προπονήσεις ξεκίνησε από χθες και ο Γιάννης Μυστακίδης, που θα είναι για ένα χρόνο στα Γιάννινα δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Μυστακίδης θα είναι οπωσδήποτε πολύτιμη μονάδα, αλλά μετά από 2-3 αγωνιστικές θα είναι στα πλάνα του Πετράκη, εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δεν έλαβε μέρος στην προετοιμασία και στα φιλικά και επί εποχής Πετράκη ποτέ παίκτης δεν πήρε αμέσως φανέλα βασικού, πριν δώσει τα διαπιστευτήριά του. 

Γενικά το κλίμα είναι καλό στην ομάδα και αυτό φάνηκε προχθές βράδυ που έγινε μια όμορφη εκδήλωση με την παρουσίαση των φανελών και των νέων παικτών. Παλιοί και νέοι παίκτες ήταν μια οικογένεια. Έλειπε μόνο ο Μυστακίδης, αφού ο δανεισμός ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Μάλιστα χθες ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ. Παλιοί και νέοι παίκτες ήταν σαν μια καλή οικογένεια.