Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Τα βλέμματα στην ΑΕΚ και σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο ΠΑΣ


Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα που ολοκλήρωσε τον κύκλο προετοιμασίας


Με το φιλικό που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (ισοπαλία 0-0), ολοκληρώθηκε ο κύκλος της θερινής προετοιμασίας του ΠΑΣ, που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου.
Από σήμερα πλέον ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα και ο ΠΑΣ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Αρχίζει πλέον η ώρα της κρίσης, καθώς ξεκινά το πρωτάθλημα, μετρούν οι βαθμοί και οφείλουν οι ομάδες να είναι έτοιμες για αυτό τον μαραθώνιο. Σήμερα Κυριακή έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίσθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. Από αύριο οι προπονήσεις θα είναι προσαρμοσμένες στο παιχνίδι της πρεμιέρας, όπου ο «Άγιαξ» θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο Κόντε που δεν πήγε στη Θεσσαλονίκη λόγω αδιαθεσίας, από αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Νικολιά, Τζημόπουλου, Βιδάλ, Κούζικ που έχουν προβλήματα τραυματισμών και ποιους από αυτούς μπορεί να υπολογίζει ο Πετράκης για το ματς με την «Ένωση». Ο Παμλίδης θέλει ακόμα χρόνο αποθεραπείας.


Υπενθυμίζουμε ότι στα φιλικά παιχνίδια ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι κέρδισε Λάρισα, Λεβαδειακό με σκορ 1-0 και έφερε ισοπαλία με τη Λαμία με σκορ 2-2. Στη συνέχεια έχασε δύο φορές από τον Παναιτωλικό (0-1 Γιάννινα και 2-1 στο Αγρίνιο), έχασε στα Γιάννινα από την Παναχαϊκή με σκορ 1-2 και έφερε ισοπαλία 1-1 με τα Τρίκαλα και χθες έφερε ισοπαλία 0-0 στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Τέσσερα από τα 7 γκολ του ΠΑΣ στα φιλικά σημείωσε ο Πέδρο Κόντε και από ένα οι Νικολιάς, Λιάσος και Βιδάλ.