Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Έκπτωση 50% για τα ερασιτεχνικά σωματεία που χρησιμοποιούν το ΠΕΑΚΙ


Το κόστος χρήσης των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ μειώνεται κατά 50% για τα ερασιτεχνικά σωματεία


Η επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ανακοίνωσε ότι για τα ερασιτεχνικά σωματεία που θα κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων θα υπάρχει μείωση του κόστους κατά 50%.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, μεθοδικά και με προγραμματισμό, κατάφερε μέσα στην τελευταία τριετία να υλοποιήσει σημαντικά έργα στον ποδόσφαιρο «χάρτη» των Ιωαννίνων, τόσο στο ερασιτεχνικό όσο και στο επαγγελματικό πεδίο.
Μπήκε νέος χλοοτάπητας στο ΕΣΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, φτιάχτηκε ουσιαστικά νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Λιμνοπούλα, με νέες κερκίδες και αναβαθμισμένα αποδυτήρια, βελτιώθηκαν οι χλοοτάπητες των γηπέδων του Πανηπειρωτικού. Επίσης έγινε σειρά μικρότερων παρεμβάσεων (δοκάρια, πάγκοι κ.λπ.) και έπεται συνέχεια.
Μετά από τη συνάντηση με τα ποδοσφαιρικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, η Ε.Δ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως όλες οι χρεώσεις που αφορούν την χρήση των εγκαταστάσεών του από τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία μειώνονται κατά 50% (προπονήσεις-αγώνες).
Είναι ένα δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιρικών σωματείων, που επιβαρύνονταν δυσανάλογα σε σχέση με άλλα αθλήματα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και ικανοποιήθηκε.
Η οικονομική εξυγίανση του φορέα φέρνει απτά αποτελέσματα, ορατά στην αθλητική καθημερινότητα των Ιωαννίνων
Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ