Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Η φυγή του Κόντε και η επόμενη ημέρα στους κυανόλευκους


Ο Πέδρο Κόντε υπήρξε μεγάλος φορ που χάρισε σημαντικές στιγμές στα Γιάννινα


Με την έναρξη του πρωταθλήματος κλείνει και το σήριαλ του καλοκαιριού με τον Πέδρο Κόντε.
Κάποιος μπορεί να πει, αφού ήταν να φύγει, καλύτερα να έφευγε νωρίτερα για να είχε περισσότερο χρόνο η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της.

Τώρα, ο χρόνος είναι περιορισμένος, καθώς στις 31 Αυγούστου κλείνουν οι μεταγραφές και απομένουν άλλες 10 ημέρες παράταση που δίνει κάθε χρόνο η ΟΥΕΦΑ για τους ελεύθερους παίκτες.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί φίλοι της ομάδας, έτσι όπως εκφράζονταν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφραζαν τους φόβους και τους προβληματισμούς, για την εξέλιξη αυτού του σήριαλ. Μη τυχόν και φύγει την τελευταία ώρα... Όπως και έγινε. Δυστυχώς για τον ΠΑΣ, επαληθεύτηκε το απευκταίο γι' αυτόν σενάριο.

Κανείς δεν ξέρει επακριβώς τι έγινε αυτό το καλοκαίρι με τον Κόντε, τι προτάσεις είχε και γιατί τράβηξε τόσο πολύ αυτή η ιστορία. Ίσως με τον χρόνο να μαθευτούν περισσότερα. Η ουσία είναι ότι αποχωρεί ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, από τα μεγαλύτερα φορ που πέρασαν από τα Γιάννινα.

Όμως από τον χειμώνα, στις κατά καιρούς συνεντεύξεις που έδωσε, επαναλάμβανε την επιθυμία του να φύγει από τον ΠΑΣ. Και με το ζόρι δεν μπορεί μια ομάδα να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή ή να του χαλάσει τη μεταγραφή. Επιπλέον, στην υπόθεση Κόντε λόγω της ρήτρας, ο ΠΑΣ είχε τον δεύτερο και όχι τον πρώτο λόγο.

Καλή συνέχεια στον Πέδρο Κόντε που χάρισε μεγάλες στιγμές στους Γιαννιώτες φιλάθλους. Μεγάλος παίκτης και καλός χαρακτήρας. Έγραψε την δική του ιστορία στα Γιάννινα στα δύο αυτά χρόνια. 

Καλή συνέχεια και στον ΠΑΣ που είναι υπεράνω προσώπων. Και θα είναι τεράστιο λάθος, στο όνομα του Κόντε να απαξιωθούν οι υπόλοιποι παίκτες. Ο κόσμος να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή, γιατί ξεκίνησε το πρωτάθλημα και υπάρχει πρόγραμμα βουνό. Τα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα μένει και είναι υπεράνω προσώπων.